Entertainment

Yolanthe Cabau steelt de show in pikant danspakje ter voorbereiding van nieuwe film

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau is druk bezig met de opnames van een nieuwe film. Voor één van de scènes hulde de 37-jarige actrice zich in een pikant, roze danspakje. Haar volgers trakteerde ze alvast op een voorproefje van de film waarin ze al dansend te zien is. Tipje van de sluier: de beelden werkend hypnotiserend.

Yolanthe Cabau is druk bezig met opnames van nieuwe film

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een echte duizendpoot: modelleren, presenteren, ondernemen en meer. Ook acteren staat op de cv van de 37-jarige geboren Spaanse. Op dit moment is Yolanthe druk bezig met de opnames van een nieuwe film in Hollywood, Californië. “Vandaag filmen we heel veel mooie en intense scènes in dit geweldige theater (El Portal Theatre, red.)”, zo valt er in haar Instagram Stories te lezen. “De meeste scènes van vandaag zijn volledig uit mijn comfort zone, maar ik houd ervan om mijzelf uit te dagen. There’s only one way left to go and that’s up! Let’s do this!“.

Yolanthe steelt de show in pikant, roze danspakje

In de Stories die volgen is te zien hoe de ex van Wesley Sneijder in een roze glitterjurkje wordt gehesen. Hoewel ze de kalmheid zelve lijkt, ligt de werkelijkheid anders. “Ik zie er kalm uit, maar ik ben erg nerveus voor de optredens scènes die ik in een minuut moet doen”, zo schrijft Yolanthe. Of ja, Yolanthe. Tijdens de opnames is Yolanthe in character. In die van Justice Gray welteverstaan. Aan de outfits te zien  – veel glitter en glamour en strakke jurkjes  – heeft Justice Gray een hoog stoeipoes-gehalte. Buiten het feit dat duidelijk wordt dat haar personage een performer is, kan Yolanthe niet veel informatie over haar nieuwe filmproject delen.

Onzekerheden nergens voor nodig

“Ik heb meerdere malen auditie gedaan voor deze film”, schrijft Yolanthe verder. “Ik was erg bang om dit te doen. Zoveel twijfels en onzekerheden. Kan ik de tekst onthouden? Kan ik dansen en acteren tegelijkertijd? Ziet het er goed uit?” Wat ons betreft, hoeft zij zich daar absoluut geen zorgen over te maken. De beelden spreken voor zich:

Wij kunnen niet wachten tot de film uit is. Wat jij?