Influencer en actrice Yasmin Karssing verrast volgers met een wel hele pikante foto op Instagram. Dat Yasmin houdt van poseren op Instagram dat wisten we al, maar deze foto spant toch wel de kroon.

Wie is Yasmin Karssing?

Yasmin Karssing? Misschien gaat er toch niet meteen een belletje bij je rinkelen. Maar je zou haar kunnen kennen van Temptation Island Vips waar ze samen met YouTuber Thomas Cox aan mee deed. Ze kwamen helaas als exen het programma uit. Vervolgens kreeg ze een relatie met regisseur en de ex van Birgit Schuurman, genaamd Arne Toonen (met wie ze nu nog steeds samen is). In 2019 startte ze een solo-zangcarrière, onder haar artiestennaam ‘Yazzie’ met haar eerste single Dronken van Liefde. Verder is ze actrice en kun je haar onder andere kennen van, Renesse, Flikken Maastricht en Baantjer. Ook op Instagram is ze erg actief, zo postte ze een bijzonder pikante foto en wij hebben de beelden.

Weinig verhullende foto

Op de foto zien we Yasmin Karssing in bikini met een zwoele blik op de bank zitten. Daarbij heeft ze geschreven: you can find me in paradise. Dat Yasime zich op dit moment is het Paradijs bevindt zijn wij helemaal met haar eens, ze is namelijk op vakantie in Mexico, Casa Malca. Haar foto trekt met bijna 3.000 bekijks aardig wat likes. Een mannelijk volger reageert zelfs: “blijf daar ik kom eraan.”  Je kunt de haar foto hieronder vinden:

Niet alleen Yasmin Karssing kan er wat van op Instagram. Wat dacht je van die leukste kiekjes van Carmen Electra?