Dit is misschien wel de mooiste 49-jarige vrouw die er bestaat. Carmen Electra laat nog vaak genoeg zien dat ze er met de jaren niet slechter op is geworden. De ex-Baywatch-ster laat op Instagram nog regelmatig van zichzelf horen. En daar zijn wij maar wat blij mee.

Uit het oog, maar niet uit het hart

Alhoewel Carmen Electra al lang niet meer zoveel in de spotlights staat als vroeger, zijn we haar absoluut nog niet vergeten. Vooral door haar Instagram-pagina scrollen is een feest van jewelste. Zo plaatst ze niet alleen foto’s van nu, maar ook foto’s uit haar gloriedagen. Tipje van de sluier: veel foto’s zijn bijzonder schaars gekleed. Iets wat haar 1.3 miljoen volgers haar meer dan in dank afnemen, want de blonde bomshell is een lust voor het oog. En ook de foto’s van de hedendaagse Carmen Electra mogen er wezen. Want zeg nou eerlijk; als dit niet het levende bewijs is van het feit dat leeftijd slechts een getal is, dan weten wij het ook niet meer. Wat een prachtvrouw is Carmen Electra zeg!

De indrukwekkende CV van Carmen Electra

Carmen Electra kreeg haar bekendheid al op jonge leeftijd in 1996 toen ze zich letterlijk blootgaf voor de Playboy. Snel hierna kreeg de prachtige blondine de taak om Pamela Anderson op te volgen in de film Baywatch.  Ze heeft voor de rest nog in een goede selectie films en series gezeten. Helaas voor ons is dat tegenwoordig niet meer aan de orde. Gelukkig voor ons kunnen we gewoon teruggrijpen naar haar filmrepertoire om haar alsnog vandaag de dag te kunnen zien schitteren op onze televisie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de parodie-films als Scary Movie, Meet the Spartans of Epic Movie?  Daarin speelt ze vaak de ietwat domme, maar toch sexy blondine.

Gelukkig hoeven we niet alleen met weemoed terug te denken aan de Carmen Electra van vroeger. Ook vandaag de dag ziet ze er bijzonder goed uit. Kijk en oordeel zelf maar: