Weet je nog, 3 juli 2013? Het was de dag dat Brad Pitt met World War Z de wereld veroverde. Het apocalyptische horror-actieverhaal ‘World War Z: An Oral History of the Zombie War‘ van Max Brooks werd door Marc Foster naar het witte doek gebracht. Met een lengte van 1 uur en 56 minuten sleepte de film van 190 miljoen een slordige 540 miljoen USD aan kaartverkoop binnen. Reden genoeg om het cirkeltje rond te maken, want de film krijgt nu ook een gamerelease. Over een release gesproken, in de onderstaande trailer kun jij bepalen of je de World War Z Game vandaag nog opeist:

World War Z Game

Met de aanpassing van World War Z trakteert Saber Interactive de speler op een co-op-actiegame met vier spelers waarbij spelers moeten navigeren op een reeks belangrijke locaties over de hele wereld en ontsnappen aan de hordes zombies. In deze nieuwe snelle co-op-schieter geïnspireerd is het letterlijk overleven geblazen. Honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies zijn namelijk in staat om jou zowel als collectief als individu te grazen te nemen.

Als speler kies je uit zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, torentjes en vallen. Met maximaal drie anderen kun je aan de bak in wereldsteden als New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio.

Gameplay

Benieuwd naar de gameplay van deze competitieve, op teams gebaseerde Players vs. Players vs. Zombies (PvPvZ ) multiplayer? In de onderstaande trailer zie je hoe jij als Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer of Exterminator de strijd aanbindt tegen zowel zombies als echte menselijke tegenstanders:

Zoals gezegd is de game vanaf vandaag online te koop!