Vanuit Hollywood worden er aardig wat gelukjes deze kant opgesmeten! Niet alleen deelden we de eerste beelden van een volgende Hellboy-film met je, nu mogen we je ook verblijden met het nieuws dat het filmen van World War Z 2 in 2019 van start gaat!

Gerelateerde afbeelding

In een interview met Variety bevestigden producers Dede Gardner en Jeremy Kleiner dat regisseur David Fincher zal toezien op een vervolg van de kaskrakende actie-horror van Paramount; World War Z uit 2013. Verdere bijzonderheden zijn dat Brad Pitt weer in de huid zal kruipen van Gerry Lane en het script van de film wordt geschreven door Dennis Kelly (Utopia).

World War Z

In de eerste World War Z volgden we Verenigde Naties-medewerker Gerry Lane (Pitt), die in een race tegen de tijd de wereld overvliegt om een zombie-apocalypse te stoppen die legers/regeringen omver werpt en de mensheid van zichzelf ontvreemd. Fris anders je geheugen even op met één druk op de knop:

De cast van het origineel bestond ook uit Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew Fox en David Morse. De film zelf staat ook onder het grotere publiek bekend als een van de betere zombiefilms van deze tijd!