Geluksvogels die bij de New York Comic Con aanwezig mochten zijn werden door Lionsgate getrakteerd op de officiële trailer van de nieuwe Hellboy-film, waar zelfs de castleden David Harbor (Hellboy), Sasha Lane (Alice Monaghan) en Daniel Dae Kim (Ben Daimio), evenals maker Mike Mignola aanwezig waren. Gelukkig kun je ze wel noemen, waar het voor ons schijnbaar nog even wachten is eer dat ons leven met de trailer van de film, die 12 april 2019 in de bioscoop komt, wordt verrijkt.

We zullen je uiteraard op je wenken bedienen wanneer de trailer voor het grote publiek wordt vrijgegeven! Wat echter nog veel belangrijker is: De nieuwe Hellboy-film is onderweg! Mocht jij nou sterk visueel vermogen hebben, dan kun je op ComingSoon al de uitgeschreven trailer lezen, anders moet je het slechts met deze beelden doen:

Hellboy Lendary AF. 1 Hellboy Lendary AF. 2 Hellboy Lendary AF. 3 Hellboy Lendary AF. 4

Hellboy

Dit legendarische personage is gebaseerd op de veelgeprezen graphic novels van Mike Mignola. De film verteld het verhaal van Hellboy (David Harbour), een immens krachtige demon die gevangen zit tussen de werelden van het bovennatuurlijke en het menselijke, inmiddels werkend voor de overheidsorganisatie Bureau voor Paranormaal Onderzoek en Defensie. In de nieuwe film neemt hij het met zijn Right Hand of Doom op tegen een middeleeuwse Britse tovenares (Nimue: The Blood Queen) die de mensheid wil vernietigen in het teken van wraak.

Het project begon als een vervolg op Hellboy II: The Golden Army, met Mignola en Andrew Cosby die het script schreven. Helaas weigerde Guillermo del Toro om terug te keren naar, omdat hij liever voorkeur gaf aan het regisseren van zijn eigen scenario, waarna Ron Perlman zonder Del Toro’s betrokkenheid ook geen heil zag in de nieuwe film. Het project werd daarom omgezet in een R-rated reboot nadat Marshall was aangenomen als regisseur. Harbour heeft inmiddels wel beloofd dat de film een ​​”personage-stuk” zal zijn met volwassen thema’s en “gecompliceerde onderwerpen”.

Om je geheugen even op te frissen, hier alle beelden die Hellboy 2 zo volwassen en gecompliceerd maakten: