Entertainment

Zo luxe ziet de woning van ‘de nieuwe Hélène Hendriks’ Noa Vahle eruit

woning Noa Vahle

In de familie Mol kom je niks te kort. Nadat Linda de Mol haar zoon eerder al een huis cadeau gaf, besloot ze dat in 2020 ook te doen voor haar dochter. Dit is de luxe woning van de ‘nieuwe Hélène Hendriks’ Noa Vahle.

Wie is Noa Vahle, dochter van Linda de Mol?

Noa Vahle is 22 jaar oud. Net als haar moeder is ze bezig met van alles en nog wat op het gebied van media. Al treedt ze meer in de voetsporen van een andere mediapersoonlijkheid: niemand minder dan Hélène Hendriks. De 22-jarige dochter van Linda de Mol draait al een tijdje mee achter de schermen bij voetbalprogramma’s. Zo vertelde Marije Knevel onlangs in Shownieuws dat ze drie dagen als redacteur werkzaam is bij Veronica Inside. Verder is Noa Vahle te zien als verslaggeefster bij verschillende voetbalwedstrijden en studeert ze Media & Cultuur aan de UvA. Niet zo gek ook dat Noa wordt bestempeld als ‘de nieuwe Hélène Hendriks’.

View post on Instagram
 

Noa Vahle krijgt luxe woning cadeau van moeder Linda de Mol

Linda de Mol besloot ongeveer twee jaar geleden om haar dochter Noa Vahle te trakteren op een woning aan de rand van de Jordaan. De vraagprijs van de woning was 899.000 euro maar Linda heeft daar 875.000 euro van weten te maken. De woning is net iets goedkoper dan het huis wat ze voor haar zoon heeft gekocht. Dat was namelijk 950.000 euro en ligt in het centrum van Amsterdam. Maar goed, die 75.000 euro houdt toch niemand bij.

De ”benedenwoning” van de dochter van Linda de Mol

De woning van Noa Vahle heeft een woonoppervlak van 143 vierkante meter en is goed voor drie slaapkamers. Verder heeft de benedenwoning twee balkons en een patio. De woning heeft een moderne stijl, mooie strakke witte muren met hoge plafonds en ramen. In de badkamer is natuurlijk ruimte gemaakt voor een ligbad en een mooie douche. Eigenlijk precies wat je nodig hebt als je net twee jaar staat ingeschreven op de woningmarkt. Noa Vahle heeft in ieder geval genoeg ruimte om haar medestudenten te laten overnachten wanneer ze de huur voor hun kamertje van twee bij twee meter niet meer kunnen betalen.

Ga voor meer foto’s van het appartement naar de site van BekendeBuren.