Wealth

Zien: dit is de riante woning van Andy van der Meijde

andy van der meijde woning

Hij was een snelle buitenspeler met een goede voorzet. Andy van der Meijde is als voetballer actief geweest in verschillende landen en heeft in de loop van de jaren veel geld verdiend. Na zijn carrière is hij op zoek gegaan naar andere mogelijkheden om geld te verdienen en bezig te blijven in het leven. Het werd de entertainmentwereld. Op dit moment is hij druk bezig met zijn YouTube-kanaal, carrière als voetbalanalist en zijn gezinsleven. Andy van der Meijde woont samen met zijn gezin in een heerlijk riante woning.

Van scoren op het voetbalveld naar scoren op de woningmarkt

Andy van der Meijde heeft een mooie voetbalcarrière achter de rug. Hij heeft in vele grote stadions mogen voetballen en wist regelmatig het net te vinden in onder meer Nederland, Italië en Engeland. Hij speelde tijdens zijn carrière voor Ajax, FC Twente, Internazionale, Everton en PSV. Ook speelde hij voor het Nederlands Elftal, in totaal maar liefst zeventien keer. Hierbij wist hij één keer te scoren. Ook op de huizenmarkt weet Andy van der Meijde te scoren: hij heeft deze riante woning in zijn bezit. 

View post on Instagram
 

Actief in entertainmentindustrie

Na zijn voetbalcarrière is de oud-prof aan de slag gegaan als een persoonlijkheid op YouTube en televisie. Al meer dan zes jaar maakt hij op zijn YouTube kanaal afleveringen voor de serie ‘Bij Andy in de auto’. Bekende mensen, zoals BN’ers, topsporters, artiesten en influencers, uit het hele land zitten bij hem in de auto. Hierbij worden leuke gesprekken gevoerd en typische Andy-grappen gemaakt. Ook is hij tweemaal per week te zien in Veronica Offside.

Verdiensten van Andy van der Meijde

Onlangs was Andy gast bij de VI Ochtenshow op de radio. Tijdens deze show werd hem de vraag gesteld hoeveel hij ongeveer verdiend met zijn goedlopende YouTube kanaal. Logischerwijs gaf hij niet direct antwoord op de vraag, maar op een gegeven moment zei hij: “Op dit moment verdien ik zo’n 6.000 euro op YouTube. Dat is gewoon leuk, toch. Dat is gewoon extra wat erbij komt. Het is geen 1.2 miljoen euro, mat toch, het is wel lekker.’. Hij zegt tevreden te zijn met zijn eigen leven. Andy bedenkt namelijk zelf de ideeën, voert alles zelf uit en is onafhankelijk. Onafhankelijk in de zin van dat hij zijn eigen tijd volledig zelf kan indelen. Die vrijheid, dat is hetgeen waar hij van geniet. Waar Andy van der Meijde ook van geniet is zijn woning in Apeldoorn.

Watch on YouTube

Gokken, gokken en nog eens gokken

In het verleden was Andy van der Meijde de man van de reclame van Toto. Hij werd ook wel Koning Toto genoemd. Dit deed hij samen met andere BN’ers, bijvoorbeeld Wesley Sneijder, Sjaak Swart, Maradonnie, Royston Drenthe en Jan Boskamp. Later ging hij reclames maken voor de concurrent van Toto, namelijk Bet City. Dit is natuurlijk een gevoelige overstap. Voor Bet City presenteerde hij onder andere de serie Heel Holland Bet op YouTube. Tegenwoordig is het niet meer toegestaan om als BN’er in gokreclames op te treden. Al heeft hij daar wel aardig wat geld mee verdient (Lees: Zoveel geld verliest Andy van der Meijde door mislopen inkomsten uit gokreclames)

Riante woning van Andey van der Meijde

Sinds 2014 is Andy getrouwd met Melissa. Zij hebben samen een groot landhuis in de omgeving van Apeldoorn, om precies te zijn in Beemte Broekland. Hier heeft Andy al ooit eerder gewoond. De woning van Andy van der Meijde heeft in totaal tien kamers, met zeven slaapkamers en drie badkamers. Het totale woonoppervlak van het landhuis is 370 meter, aldus Bekende Buren. Het complete perceel waarop het huis van Andy staat is 23.000 vierkante meter, met daarop onder andere een parkeerplaats, garage, paardenstallen en veel gras. De prijs wat Andy van der Meijde voor het huis zou hebben betaald is zo’n 800.000 euro, volgens Bekende Buren. Gezien de absurde prijsstijgingen van de huizen de laatste jaren, zal het landhuis alleen nog maar meer waard zijn geworden. Al met al heeft Andy een prachtig optrekje in de provincie Gelderland, waar hij in alle rust en plezier met zijn gezin kan genieten.

Bekijk hieronder de foto’s van de villa van Andy van der Meijde:

Ga voor meer foto’s van de villa van Andy van der Meijde naar de website van Bekende Buren.