Het WK in Rusland is alweer een tijdje bezig. Ondanks dat Nederland niet mee doet, is het toernooi spannender dan ooit (oké, bijna dan). Kijk maar naar de rare wendingen en plot twists van de afgelopen dagen. Wereldkampioen Duitsland is uitgeschakeld, Maradona werd afgevoerd tijdens het duel tussen Argentinië en Nigeria en Ronaldo heeft z’n eerste hattrick alweer te pakken. Gelukkig hebben we nog ruim twee weken te gaan en daarom hebben we de tofste locaties in Amsterdam waar je de wedstrijden kunt kijken voor je op een rijtje gezet. Waar ga jij de 1/8ste finale kijken?

Tijdens het WK worden de Foodhallen omgedoopt tot de Foodballen

Na het wegvegen van de tranen na het nieuws dat Nederland wéér niet meedoet aan het kampioenschap, hebben de Foodhallen besloten om toch gewoon een WK-feestje te geven. Met al je vrienden naar het dichtstbijzijnde grote scherm, buckets bier en porties bitterballen bestellen en juichend op de tribune staan. Ja echt, er staat een tribune. Het kan deze zomer gewoon, want van 14 juni t/m 15 juli transformeert de Foodhallen in de Foodballen.

Als kers op de taart barst er op 9 juli een titanenstrijd los in De Foodhallen dug-out. Neal Petersen van o.a. FC Afkicken is de scheidsrechter en is niet bang kaarten uit te delen. Meld nu je vierkoppige elftal aan voor de WK Foodballen Pubquiz, want de hoofdprijs is mooier dan de goal van Bergkamp op het WK van 1998. Check het FB event hoe je je moet aanmelden.

Voetbal en burgers bij THE BUTCHER Social Club

Wij mannen zijn gek op THE BUTCHER. Niet alleen omdat je hier simpelweg het beste vlees van Amsterdam eet, maar ook zeker omdat je hier terecht kunt voor de leukste evenementen van Amsterdam. Dus zoek jij nog een plek waar je het beste kunt kijken hoe Messi z’n doelpunten erin prikt of om onze zuiderburen de rode duivels aan te moedigen? Zoek dan niet verder want dit kan bij THE BUTCHER Social Club. Tijdens het WK staat er een XXL scherm om elke wedstrijd uit te zenden en ook de grill staat al warm om jou en je vrienden van de beste burgers te voorzien.

Op een groot scherm de wedstrijd zien bij Bar Karakter

Je zult Karakter ongetwijfeld kennen van de onvergetelijke karaoke avonden of misschien heb je al wel gehoord van hun nieuwe Bao Bar. Heerlijk en betaalbaar eten, op de altijd gezellige De Clerqstraat. Ook tijdens het WK in Rusland is Bar Karakter the place to be. Op een groot scherm kijk jij samen met andere voetballiefhebbers naar Brazilië-Mexico of een van die andere top wedstrijden in de 1/8ste finale. En het mooiste van dit alles is dat je voor een hapje en een drankje op de perfecte plek bent belandt.

Voor wie je dit WK ook juicht, zorg dat je het samen met je vrienden doet. Breng een bezoek aan een van de bovengenoemde barren en ga een waanzinnige voetbalavond tegemoet.