Wellicht was het je al opgevallen, maar het zou natuurlijk niet gek zijn als dit je ontkomen was. Toch is het echt waar en mocht de hilarische acteur Will Smith in Lewis Hamilton zijn auto rijden. Dit gebeurde tijdens de parade vóór de Grand Prix van Abu Dhabi. Hoewel dit normaal gesproken alleen voor coureurs is, besloten de bazen van Mercedes dat hij zich bij Hamilton mocht aansluiten.

Parade Grand Prix

Tja, hoe is het dan zover gekomen dat Will Smith de parade mocht racen? Allereerst houdt Will Smith zich de afgelopen tijd bezig met alles wat hij wilt doen, letterlijk alles. De hilarische acteur is dit jaar 50 geworden en heeft geen remmen meer op zijn leventje. De parade racen stond op zijn bucket list, daarvoor is hij al uit een helikopter wezen bungee jumpen over de Grand Canyon en heeft hij een marathon in Cuba gelopen.

Lewis Hamilton will smith parade grand prix abu dhabi gewoonvoorhem

Smith weet ons te vertellen dat na zijn eerste Grand Prix – 5 jaar geleden- in Monte Carlo hij meteen verkocht was en dit graag zelf wou meemaken. Zodoende kwam dit op zijn bucketlist te staan. Samen met Lewis Hamilton hadden ze een toneelstukje gemaakt en deze gepost op zijn Instagram en Twitter. In het filmpje zien we hoe Will Smith Lewis Hamilton gegijzeld houdt om vervolgens zelf de Grand Prix te rijden. Lewis meldde zich natuurlijk keurig op tijd bij de Grid.

Naar aanleiding van dit toneelstukje kreeg Will Smith het exclusieve recht om de parade te racen vóór de Grand Prix van Abu Dhabi, nice job Will! Dat Smith een uitstekende acteur is weten we natuurlijk allemaal, check daarom even of je deze vijf films van Will Smith hebt gezien.