De pandemie had Will Smith niet veel goeds bezorgd. Tijdens het binnen zitten kwamen er heel wat ‘coronakilo’s’ om de hoek kijken. Een fenomeen waar Will Smith nog nooit eerder last van had gehad. De acteur vond dat het niet langer zo door kon gaan. Hij ging de strijd aan tegen zijn overgewicht. Will Smith deelt nu een docuserie waarin zijn indrukwekkende transformatie centraal staat.

Will Smith deelt de strijd tegen zijn coronakilo’s

Een tijdje geleden schreven we al over dat Will Smith hard aan het trainen was om zijn buikje kwijt te raken. De beelden zagen er toen al heel veelbelovend uit. Maar de wereldberoemde acteur was nog lang niet uitgesport. De sportschool was een lange tijd zijn dagelijkse uitje om weer in zijn oude vorm te komen. De entertainmentwereld komt weer op gang en je kunt natuurlijk niet met wat kilo’s te veel op de set komen. De hele transformatie van Will Smith is in beeld gebracht in de nieuwe docuserie die nu gratis te zien is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

Docuserie over transformatie van Will Smith

In ‘Best Shape of My Life’ probeert Will Smith (zoals de titel al zegt) in de beste vorm van zijn leven te komen. Dat moet ook wel, want met actiefilms zoals ‘Bright 2’ en ‘Bad Boys 4′ op de planning moet de acteur topfit zijn. Deze week dropt Will Smith iedere dag een nieuwe aflevering over zijn transformatie op Youtube. Tot nu toe staan er vier online, maar daar komen er in de volgende dagen nog twee bij. In totaal telt de docuserie dus zes afleveringen van zo’n twintig minuten per stuk.

‘Best Shape of My Life’

Ben je ook benieuwd naar hoe Will Smith zijn ‘dad body’ transformeerde in een afgetrainde god? Bekijk dan de eerste vier afleveringen van ‘Best Shape of My Life’ hieronder.