Misschien geef jij de voorkeur aan een lekker koud biertje, maar een goed glas wijn op z’n tijd kan ook heerlijk zijn. Bijvoorbeeld tijdens een (romantisch) etentje, of als er iets te vieren is. Serveer jij wijn aan je gasten, dan wil je dat die op de juiste temperatuur is. Een normale koelkast of wijnrek is dan niet voldoende. Met deze wijnkoelkast van de Aldi hoeft het vinden van de juiste temperatuur nooit meer een probleem te zijn.

Het perfecte formaat wijnkoelkast

Goed, we hoeven niet meteen een hele wijnkelder aan te schaffen. Toch is het fijn om te weten dat er de nodige aantal flessen in de wijnkoelkast passen. Vanwege de omvang van 49 bij 54 centimeter passen er namelijk twaalf flessen in. Genoeg voor een vriendenavond of om een uitgebreid diner mee door te komen dus. Door ze op houten schappen te leggen die worden meegeleverd, voorkom je gemakkelijk dat ze van hun plek schuiven.

wijnkoelkast

De Aldi komt wederom met een voordelige deal

Deze aankoop staat perfect in elke mancave en kun je gemakkelijk in een hoek of juist een prominente plek neerzetten. De Aldi draagt op deze manier wederom bij aan een makkelijk leventje, waarin je de juiste objecten hebt voor je dagelijkse gang van zaken. Zo schreven we eerder al over de voordelige dweilrobot.

De temperatuur van je wijnkoelkast bepalen

Wellicht vraag je je af hoe je de wijnkoelkast moet bedienen. Dit doe je door via een display te kijken op welke temperatuur je wijnkoelkast is en deze eventueel te veranderen. De beide zones zijn apart van elkaar te bedienen. Zo kun je er dus rode én witte wijnen in terecht.

Het totale kostenplaatje komt uit op €149. Een prima prijs om je eigen koelkast in huis te halen, of om met je vriendengroep cadeau te doen aan iemand. Bekijk hier de advertentie van de Aldi wijnkoelkast.