Dweilen is nou niet bepaald iets waar we naar uitkijken. Sterker nog: de kans is groot dat jij helemaal niet vaak je huis dweilt. Wellicht na een uit de hand gelopen borrel om wat biervlekken te verwijderen, maar daar blijft het wel bij. Toch kan een gedweilde vloer zorgen voor een fris, opgeruimd huis dat er weer helemaal spic-en-span bij ligt. Met de Aldi dweilrobot heb jij die schone vloer altijd binnen handbereik.

Met de Aldi dweilrobot wordt het huishouden heel makkelijk

Het fijne is dat er steeds meer elektronische apparaten op de markt worden gebracht die ons helpen in het huishouden. Denk bijvoorbeeld aan de voordelige Lidl robot-stofzuiger. Ook de bijzettafel met koelfunctie bracht in hartje zomer veel plezier. Nu is er dus de dweilrobot van de Aldi bijgekomen. Zo wordt de wekelijkse schoonmaak wel heel gemakkelijk.

dweilrobot

Automatische dweilrobot gaat secuur te werk

De officiële naam van de dweilrobot is ‘Medion HD 18999′. Van zo’n naam verwacht je veel, en het apparaat stelt dan ook niet teleur. Net als de robotstofzuiger werkt deze dweilrobot automatisch. Dat houdt in dat het apparaat met behulp van sensoren zelf je kamer in beeld brengt. Zo weet het toestel precies waar wel en niet moet worden schoongemaakt. Dat schoonmaken gebeurt met behulp van verschillende reinigingsprogramma’s.

dweilrobot

Tijdens het dweilen wordt er weinig water verspild

Voor het dweilen is er natuurlijk water nodig. Dat wordt opgeslagen in een reservoir van 900 milliliter. Ben je bang dat jij het water in de dweilrobot om de haverklap zal moeten vervangen? Dan kunnen we je geruststellen. Het apparaat is namelijk geschikt voor een oppervlakte tot 25 vierkante meter en gebruikt tijdens één schoonmaakbeurt nog minder dan één keer het reservoir (namelijk maar 800 ml.). Zo kun jij gemakkelijk de robot aanzetten om je eigen ding te doen zonder je zorgen te maken over het water aanvullen.

Voor €199 heb jij de beschikking over deze dweilrobot. Check de website van de Aldi voor alle overige informatie.