Food & Drinks

De ideale whiskykaraf voor wie wil dat zijn voorraad opvalt

whiskykaraf

Hou je van whisky dan mag het je eigenlijk niet ontbreken aan twee dingen: een goed whiskyglas en een goede, functionele whisky karaf. Die laatste heb je in allerlei vormen, maar vaak ben je beperkt in de keuze. Met de komst van een whiskykaraf in de vorm van een aanvalsgeweer wordt het whisky drinken opeens een heel stuk spannender.

Brute whiskykaraf

We hebben al veel prachtige karaffen gezien. De één nog mooier dan de ander. Deze whiskykaraf is iets van een geheel andere orde. Geen saaie fles die je op tafel zet, maar een indrukwekkend aanvalsgeweer van glas. De kans is groot dat je vrienden zich gaan afvragen waar je die nu weer vandaan hebt. Kortom, wil je indruk maken, dan is dit de karaf die je moet hebben.

Onmisbaar voor de whisky drinker

Uit bovenstaande blijkt dat een goede whiskykaraf dus onmisbaar is voor de echte liefhebber. Dat betekent niet dat je genoegen moet nemen met een standaard model. Grote kans dat dit AK-47 model de tongen losmaakt. Het geheel is gemaakt van boroscilicaatglas en is voorzien van een afsluitbare deksel om de whisky goed te houden. Het vullen van de glazen is wellicht nog het leukste deel: gewoon het geweer vasthouden en inschenken maar. De hele set wordt geleverd met vier glazen. Leuk detail: de glazen zijn voorzien van een realistisch ogende inkeping met daarin een kogel. Als dat geen indruk maakt, wat dan wel?

Overigens is het geen ramp als gasten niet van whisky houden, je kunt de AK-47 ook vullen met andere dranken als wijn,  wodka, whisky, rum, whisky, gin of bourbon.

Zie jij zo’n whiskykaraf wel zitten? Je koopt hem hier op Bol.com