Voor de whisky liefhebbers onder ons hebben wij de perfecte plek in Schotland gevonden.¬†Voor slechts 24 euro p.p. geniet je van de prachtige Schotse natuur, maar het echte hoogtepunt van dit weekend is natuurlijk de ‘Scotch’. Schotland is de trotse eigenaar van de beste whiskystokerijen ter wereld en dat maakt het perfect om hier je weekend te spenderen met jouw beste maten.

Whisky Trip – Thornhill House

Thornhill House is het meest relaxte huis dat we zijn tegengekomen in Glasgow. Het huis is voorzien van een centraal gelegen locatie en licht nabij het prachtige landschap van Stirling Castle, Doune Castle, Loch Lomond en het Trossachs National Park, daarnaast is er een ruime keuze aan pubs, koffiehuizen en whiskystokerijen. De 18 eeuwse loungekamer met openhaard is ideaal om lekker met je maten een fles whisky open te trekken. Verder heeft het huis 5 slaapkamers en 6 badkamers en voor de prijs van 24 euro p.p. per nacht maakt dat de ideale plek om even lekker een weekendje tot rust te komen en volle bak te genieten van de Schotse cultuur.

Hoe vet zou het zijn om een volledige whisky trip door Schotland te maken met de The Royal Scotsman? Het is mogelijk met deze unieke whisky trein.

Thornhill House Scotland Glasgow Stirling Gewoonvoorhem Thornhill House Scotland Glasgow Stirling Gewoonvoorhem openhaard Thornhill House Scotland Glasgow Stirling Gewoonvoorhem keukentafel Thornhill House Scotland Glasgow Stirling Gewoonvoorhem keuken Thornhill House Scotland Glasgow Stirling Gewoonvoorhem slaapkamer Thornhill House Scotland Glasgow Stirling Gewoonvoorhem badkamer Thornhill House Scotland Glasgow Stirling Gewoonvoorhem masterbedroom Thornhill House Scotland Glasgow Stirling Gewoonvoorhem masterbedroom lounge