The Royal Scotsman is één van de meest exclusieve treinen ter wereld en rijdt normaliter door Schotland variërend in reisduur van 3 tot 8 dagen. Onderweg wordt er regelmatig gestopt voor excursies door landhuizen en kastelen. Voor je nu wegklikt omdat landhuizen en oude gebouwen niet echt je ding zijn: de treinreis komt er ook in een whisky-variant. Juist, hebben we je aandacht?

Whiskey-trein door Schotland

Het is nu ook mogelijk om met deze trein op whisky-excursie te gaan. In een samenwerking met Belmond heeft de whisky-club ‘Scotch Malt Whisky Society’, de ultieme reis samengesteld. De reis bestaat uit 5 dagen. Van deze 5 dagen vertoef je 4 nachten in The Royal Scotsman zelf. Overdag krijg je rondleidingen bij verschillende whisky distilleerderijen in Schotland en natuurlijk staat er op al deze plekken een heerlijke proeverij voor je klaar.

SchotlandSchotlandSchotland

De ideale trip voor jou en je vrienden. Genieten van de prachtige landschappen die Schotland rijk is en bij elke stop een goed glas whisky in de hand gedrukt krijgen. Wel mag je een diepe duik in je portemonnee maken, per persoon ben je al gauw 5700 euro kwijt. De prijzen en complete agenda vindt je hier.