Een blikje Cola of wat M&M’s zijn natuurlijk allemaal leuk en aardig. Maar wat nou als jij in de nacht rondloopt met de behoefte nog even één drankje te doen. Wetende dat de kroegen en clubs dicht zijn. De oplossing is nabij! In Engeland heeft een hotel dit probleem getackeld door Whisky Vending Machines in het leven te roepen.

Whisky Vending Machines

Het klinkt eigenlijk al te briljant voor woorden. Een automaat compleet gevuld met whisky, geweldig! Helaas staan ze op dit moment alleen in Engeland. Mocht jij dus nog een weekendje weg in gedachte hebben is het Napoleon Hotel zeker het langsgaan waard! Gasten krijgen daar namelijk de kans om een pakje Laphroaig, Aberfeldy of Macallan te grijpen elke keer als zij door de gangen van het hotel lopen. Daarnaast kent het hotel ook nog drie bars en één luxe lounge.

Whisky Vending Machines gewoonvoorhem 1

Als je dacht de machine al top was is er nog meer leuk nieuws. De machine is gevuld door Whisky-Me, een dienst dat zich richt op het leveren van whisky tot aan je deur. Amazing. Mocht whisky nou niet echt je ding zijn zou je altijd nog de Vlees Vending Machines kunnen uitproberen of deze luxe supercar Vending Machine.