Nog op zoek naar een mooie plek om je verzameling whisky’s in op te bergen? Say no more. We hebben weer een pareltje ontdekt voor in de mancave. Het gaat om een globebar whisky-tafel waarmee je in stijl de gasten en jezelf van een lekker glaasje whisky kunt voorzien.

De whisky-tafel

Famous Grouse, Glenn Talloch, Grant’s of Jameson: elke soort whisky smaakt beter als ze bewaard en geschonken worden vanuit deze whisky-tafel. Dit meubel in ouderwetse stijl heeft een wereldbol als deksel en is speciaal ontworpen om dranken in te stallen. Maar niet alleen de flessen kun je hierin kwijt. Ook glazen en je eigen whiskykaraf passen hier goed bij. Zo hoef je nooit meer verder te lopen dan tot hier als je een lekker whisky’tje inschenkt voor jou en je vrienden. De wereldbol beschikt over een kaartbeeld gebaseerd op de 17e-eeuwse landkaarten. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zijn versieringen van dieren, gebouwen en schepen verwerkt. Aangezien de deksel niet goed meer dicht kan als er een hoge fles in staat zijn er ook ‘barglobes’ in grotere formaten.

whisky-tafel

whisky tafel

Maak je mancave compleet

Ben je bezig met het compleet maken van je mancave en zoek je nog naar een mooie inrichting? Dan hebben we naast de whisky-tafel nog een paar andere handige tips voor je in petto. Zo is er een stijlvolle glazen pooltafel die er mooi in past. Daar hangt echter wel een aardig prijskaartje aan. Nog op zoek naar muziek? Deze Porsche soundbar verzorgt het geluid en gooit tegelijk hoge ogen bij je gasten. Zorg voor de perfecte sfeerverlichting met de kroonluchter van bierflesjes en je bent compleet. Zo lijkt het moeilijk om je perfecte mancave in te richten, maar voor je het weet ben je zover. Dit in combinatie met de whisky-tafel, die trouwens gewoon op bol.com staat, perfectioneert je tijd van binnen zitten.