Het heeft veel weg van de musthave die we 2 jaar geleden met je deelden, maar Porsche laat maar weer eens zien dat ze van alle markten thuis zijn! Naast supercars, jachten en mobiele sekslevens hebben de dealers nu ook een dikke soundbar voor je liggen! Zo eentje voor in je mancave:

Porsche Design 911 GT3 Soundbar 1 Porsche Design 911 GT3 Soundbar 2 Porsche Design 911 GT3 Soundbar 3

Porsche Design 911 GT3 Soundbar

Als je de adem ervoor hebt heet het een Porsche Design 911 GT3 Soundbar. Dit technische en elektronische hoogstandje is all-black en zodanig gestroomlijnd dat ie doet denken aan de achterkant van de Porsche 911 GT3, met een levensechte demper en dubbele uitlaatpijp die zeker zorgt voor een unieke look voor je home entertainment-systeem.

Het maakt gebruik van een Helmholtz resonator subwoofer-uitbreiding, 2.1 Virtual Surround Sound via DTS TruSurround Virtual Surround Signal Processing, Bluetooth-interface en krachtige audiotransmissie dankzij de aptX draadloze technologie. En dat alles met systeemprestaties van 200 watt! Meer specificaties lees je in de webshop! Hier kun je dan direct die 2.900 eurootjes kwijt die je dat varkentje hebt liggen..