Menselijke intelligentie heeft opnieuw voor een intrigerende doorbraak gezorgd, deze keer met inzichten over twee levensbehoeftes die in het beste geval  toch al hand in hand gaan; seks en auto’s.

Het Duitse JOYclub, een online seksgemeenschap, nam een enquête af bij ruim 5.000 van haar leden, om eens en voor altijd te achterhalen of er een verband is tussen iemands type auto en diens seksleven. De resultaten moesten ook uitwijzen welke auto nou werkelijk werkt als royalty chickmagnet.

Winnaars

Hoewel je bij het totale plaatje van een goede beurt misschien eerder denkt aan een comfortabele Caddy of pick-up, of een compleet afgeracht bakkie waarin de vlekken niet meer opvallen, zijn het toch Porsches die een subliem seksleven garanderen. 65,5% van de Porsche-mobilisten heeft namelijk niks te klagen over het etaleren van hun libido. Mercedes en Volvo maken de top drie compleet.

not GIF

Opmerkelijk is dat Mercedes-eigenaren meer kwalitatieve rijders zijn; hoewel zij minder tevreden zijn over hun seksleven, crashen zij op hun beurt wel veel vaker onder de lakens.

Verliezers

Trotse eigenaren van een Seat of Skoda mogen zich helaas eens achter de oren gaan krabben. Het onderzoek heeft uitgewezen dat dergelijke auto’s nou niet bepaald leiden tot een stomend en bruisend leventje op de achterbank. Eén op de vijf Seat of Skoda eigenaren kampt zelfs met een lichte vorm van seksuele depressiviteit.

Hoewel Tesla’s over het algemeen garant staan voor records, presteren de eigenaren ervan toch wat minder goed. De resultaten wijzen uit dat zij relatief eerder doe-het-zelvers zijn dat teamplayers in bed. Opvallend is ook dat zij het op dit gebied dan wel weer moeten afleggen tegen de eigenaren van een MINI; 73,6% voert wekelijks een APK’tje bij zichzelf uit!