Entertainment

Wesley Sneijder verkoopt eindelijk villa, maar met fikse korting

villa Wesley Sneijder

Al meer dan een jaar probeert oud-voetballer Wesley Sneijder zijn luxe villa in Ibiza te verkopen. Tot nu toe was het nog niet echt een succes, want de villa in Ibiza stond tot voor kort nog steeds te koop. Wesley Sneijder wou zou graag van de villa af, dat de nieuw eigenaar kreeg een flinke korting kreeg.

Wesley Sneijder verkoopt zijn luxe villa

De villa van Wesley Sneijder, genaamd Casa Penelope, op het Spaanse eiland Ibiza werd door Wesley Sneijder aangeboden voor een veel hoger bedrag. Hij wilde het optrekje verkopen voor een bedrag van maar liefst 2,8 miljoen euro. Een gigantisch bedrag; en het verkopen voor die prijs is hem dan ook niet helemaal gelukt.

Wat heeft de luxe villa van Wesley Sneijder op Ibiza te bieden?

Als je de villa voor zo’n gigantisch bedrag te koop zet, moet je daar ook wat voor terug krijgen. En dat krijg je zeker. De villa van Wesley Sneijder beschikt over twee zwembaden. Zwem je liever in de zee? Geen probleem. Het strand is te vinden op slechts 500 meter van de villa. Verder beschikt de nieuwe koper over drie slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over drie verdiepingen. Bij de aanschaf van de decadente villa beschikt de nieuwe koper over een woonoppervlakte van maar liefst 355 vierkante meter. Dit klinkt natuurlijk heerlijk voor iemand die van luxe houdt, alleen moest de toekomstige bewoner nog wel zelf verder bouwen aan de villa.

Voor welk bedrag heeft Wesley Sneijder de villa op Ibiza verkocht?

Uiteindelijk heeft de oud-speler van onder andere Ajax en Real Madrid het stulpje verkocht voor een bedrag van ‘slechts’ 1,68 miljoen euro. Dit is maar liefst 45 procent onder de eerste verkoopprijs. Hij slaapt er waarschijnlijk niet minder van met zo’n gigantisch vermogen. Maar waarschijnlijk voelt het voor Wesley toch als een fikse tegenvaller.

Ga voor meer foto’s van de villa van Wesley Sneijder naar de website van BekendeBuren.