Mocro Maffia, een giga hit op Videoland. Seizoen 3 is nog niet eens volledig uit, maar we kregen nu al een Mocro Maffia spin-off geteased. Achmed Akkabi heeft bij talkshow Humberto laten weten dat er gewerkt wordt aan een mini serie als inleiding voor een 4e seizoen. De vorige keer sloeg dit de spijker op zijn kop, we kijken uit naar wat ze nu in petto hebben.

Nieuwe Mocro Maffia spin-off

Bij het voorgaande seizoen kregen wij, om het in te leiden, een extra spin-off serie genaamd ‘Komtgoed’. Ondanks dat het een korte serie was, was het erg spraakmakend. Seizoen 3 is nog niet eens klaar en wij krijgen nu al te horen dat er scenario’s worden geschreven voor een vierde. Fijn om te weten dat er in ieder geval nog een vervolg komt op deze bloedstollende serie.

Achmed Akkabi, de schrijver en hoofdrolspeler, liet zondagavond weten dat in de aanloop van een vierde seizoen er ook nog een nieuwe Mocro Maffia spin-off komt. Dit zal in de richting zijn van ‘Komtgoed’, maar wel in een iets andere vorm laat Achmed weten. Een andere spannende uitspraak is dat de nieuwe spin-off een overtreffende trap zal zijn volgens hem. Bij een serie van deze kwaliteit wekt dat erg veel interesse. Wij zijn benieuwd!

Mocro Maffia spin-off

Mocro Maffia seizoen 3 en 4

Met inmiddels nog maar drie afleveringen te gaan nadert het einde van Mocro Maffia seizoen 3 snel. Ook dit seizoen zit weer boordevol actie, fout gelopen deals en ‘afrekeningen’. Ook in dit seizoen is het soms een klap in je gezicht hoe realistisch een tv show kan zijn. Moet je na gaan wat dat zal betekenen voor de Mocro Maffia spin-off die een overtreffende trap zal zijn hiervan… In ieder geval heb je iets om naar uit te kijken tot dat de scenario’s voor seizoen 4 af zijn en er gefilmd wordt, maar seizoen 4 komt er zeker.

We wisten al eerder dat seizoen 3 niet bepaald soft zou worden en dat er veel mensen naar de hel zouden gaan volgens de acteurs. Tot nu toe hebben ze deze beloften zeker waar gemaakt en is het het kijken (en helaas wachten) meer dan waard. Wanneer de Mocro Maffia spin-off komt is nog onbekend. Alle seizoenen zijn nu te zien op Videoland.