Goed nieuws voor alle fans! Misschien wel Videoland’s meest bekeken serie; Mocro Maffia heeft een vierde seizoen aangekondigd gekregen.

Mocro Maffia seizoen 4

Terwijl de release van seizoen 3 van Mocro Maffia nog volop gaande is en we elke week uitkijken naar weer een nieuwe aflevering, heeft Videoland Mocro Maffia seizoen 4 al aangekondigd. De Nederlandstalige serie over de criminelen in de Nederlandse onderwereld is een gigantische hit. Voordat het zover is duurt het wel even, we hebben natuurlijk eerst seizoen 3 nog om te bekijken. Annemieke van Vliet, de producent, laat weten dat ze er druk mee bezig is. De serie die bedacht is door Achmed Akkabi en Thijs Römer scoort goede cijfers. Bij de opening van dit seizoen keken er 30 procent meer mensen dan bij de opening van het vorige seizoen. Dit is veelbelovend en maakt de hype voor Mocro Mafia seizoen 4 een stuk groter.

mocro maffia seizoen 4

Mocro Maffia in vogel vlucht

Vorige week ging seizoen 3 in première, en het belooft weer een spannend seizoen te worden vol conflict, afrekeningen en misdaad. De realistische serie geeft een goed beeld van hoe ruig het er daadwerkelijk allemaal aan toe kan gaan in de Nederlandse onderwereld. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met het verhaal; het begint met de goedlopende cocaïne business van Romeo in Amsterdam. Het loopt na een ruzie helaas uit tot wereldje vol ripdeals, drugs, moord en rivaliteit. Schrijver Rein de Waard en journalist Matthijs volgen de situatie op de voet.

Voor de mensen die niet kunnen wachten om elke week maar één aflevering te kijken is er nu ook een Mocro Maffia mini-serie. Mocro Maffia Komtgoed speelt zich af tussen seizoen 2 en 3. De afleveringen duren maar kort en alle afleveringen bij elkaar vormen in totaal de lengte van één complete Mocro Maffia aflevering. Het is misschien niet veel, maar genoeg om er doorheen te komen. Je kan uiteraard ook weer van voor af aan beginnen je weg terug werken naar seizoen 3. In ieder geval wachten wij met smacht op de volgende afleveringen van seizoen 3 en Mocro Maffia seizoen 4.