De HEMA heeft de smaak lekker te pakken en dan met name voor mensen die voor een prikkie ergens naar toe willen gaan. Zo konden we onlangs voor een prikkie naar Disneyland Parijs en Walibi Holland. Nu hebben ze een nog betere deal, want je kunt nu voor een prikkie inclusief hotel en vlucht een weekje naar Porto.

Weekje naar Porto

Ben jij al op vakantie gegaan, ben je het nog van plan of wil jij er alsnog even lekker tussen uit? Dan komt deze nieuwe HEMA-deal natuurlijk perfect uit voor je! Want zeg nou zelf voor slechts 159 euro op vakantie naar de twee na grootste stad van Portugal is toch geen geld?! In 2017 werd Porto gekozen als de beste stedentrip bestemming door Best European Destination commissie. De stad is ook bekend als de herkomstplaats van portwijn, genoemd ter ere van Porto zelf. Vroeger was het een Romeinse nederzetting en nu een gezellige stad vol bezienswaardigheden, cafeetjes, terrasjes en gastvrije inwoners.

weekje naar porto

Voorwaarden

Uiteraard zitten er ook wat voorwaarden verbonden aan de reis. Zo mag je bijvoorbeeld niet alleen gebruiken van deze actie, maar dat is natuurlijk ook weer niet heel erg! Met zijn tweeën of een maximum van tien personen een weekje naar Porto is alsnog véééél voordeliger, dan dat je het ergens anders gaat boeken. Het betreft dus een 4-daagse reis naar Porto met 3 overnachtingen in een 3-sterrenhotel, klinkt niet verkeerd toch? En de voorwaarden zijn ook mega chill:

  • een reisgezelschap dient uit minimaal 2 en maximaal 10 personen te bestaan
  • deelname aan een stedentrip staat open voor klanten van HEMA die minimaal 18 jaar zijn
  • de verzilverperiode loopt van 1 januari t/m 30 september 2019 (minimaal 21 dagen voor vertrek)
  • de vertrekperiode loopt van 1 januari t/m 27 oktober 2019
  • alle data zijn op basis van beschikbaarheid
  • vertrek luchthaven: Eindhoven of Brussel
  • de voucher voor een stedentrip naar Porto is inclusief retourvlucht, overnachtingen in een 3 of 4-sterrenaccommodatie, één stuk handbagage à 10 kg. p.p., luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
  • de voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen

Fotografie: Unsplash