Disneyland Parijs is toch wel hét pretpark voor zowel jong als oud. Het enige nadeel is dat het toch altijd wel aan de prijzige kant is, en voor ons Nederlanders niet per se om de hoek ligt. Gelukkig zijn er dan altijd nog altijd van die dealtjes waar wij als een kind zo blij van worden. Ditmaal komt de HEMA met een mega vette deal, want jij kan nu voor 3-dagen met vier personen of meer voor een prikkie naar Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs

De naam van Disneyland is in de loop der jaren al een paar keer verandert, maar we zijn uiteindelijk toch gestrand op de naam: Disneyland Parijs. Eigenlijk is het niet eens enkel een pretpark. Het park kent namelijk twee attractieparken, een winkelstraat en zeven hotels. Een flink park dus! We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat Disneyland Parijs in de hoofdstad van Frankrijk ligt. Het ligt zo’n 32 kilometer van het centrum, dus mocht je ook nog de Eiffeltoren willen zien, dan kan dat ook!

Disneyland Parijs aanbieding
Fotografie – Unsplash

HEMA deal

Je bent hier uiteraard niet om meer informatie over Disneyland Parijs te krijgen, maar juist voor de dikke deal van HEMA. Het komt niet vaak voor dat je voor deze bizar lage prijs het park kan bezoeken. Deze deal stelt jou en drie anderen instaat om voor 599 euro het park te bezoeken. Je krijgt dan 3 dagen toegang tot het park en je slaapt twee nachten in een Trapper Blokhut op de Disney Davy Crockett Ranch. Een snelle rekensom brengt ons dan op een prijs van 149,75 euro per persoon (!).

Bij de prijs zijn de volgende dingen inbegrepen:
– verblijf in een Trapper Tribe blokhut
– eigen parkeerplaats bij je blokhut
– bedlinnen en handdoeken
– toeristenbelasting
– 3 dagen toegang tot beide Disney® Parken
– Extra Magic Time; oftewel eerder toegang tot de Disney® Parken
– parkeren bij de Disney® Parken

Bekijk hier de super deals van HEMA en pak dat weekendje weg naar Disneyland Parijs: