Soms is het maar wat waardeloos om in de nacht de toilet te bezoeken. Dan moet je je warme bed uit en moet je plaatsnemen op een koude ‘troon’. Met deze deze wc-bril verwarmer is dat echter verleden tijd. Nu kan je altijd plaatsnemen op een fijn voorverwarmde bril, dus zeg maar vaarwel tegen een koude kont.

Wc-bril verwarmer

Het klinkt misschien wat vreemd om een wc-bril te verwarmen, maar als je er eventjes bij stilstaat kan het best wel fijn zijn. Natuurlijk zit niet iedereen te wachten op een warme bril, maar over het algemeen kan het je wc-bezoek een stuk aangenamer maken. Daarnaast deze wc-bril verwarmer erg makkelijk te installeren en te gebruiken. Dat levert je dus veel comfort op voor weinig en moeite. Al staat het misschien niet zo goed als een wc-bril die een ingebouwde verwarming heeft, want die zijn er tegenwoordig ook al.

toiletbril verwarmer

De wc-bril verwarmer is eigenlijk een soort kussen dat je op de onderkant van je bril plakt. Hij is natuurlijk waterdicht, want hij zal van tijd tot tijd ook schoongemaakt moeten worden. De installatie is dus heel erg simpel. Zodra hij zit vastgeplakt hoef je hem alleen nog maar in het stopcontact te steken en aan te zetten op een van de drie warmte standen. Dit doe je via een kleine afstandsbediening die vast zit aan de verwarmer. In principe staat hij dus constant aan en afhankelijk van de stand gebruikt hij zo’n 14 tot 28 watt per uur.

Redelijke prijs voor een handig product

toiletbril verwarmer

Mocht je nou denken dat dit het ideale product is voor jouw toilet, dan kan je hem op de kop tikken voor een kleine 64 dollar in de vorm van jouw keuze. Toch zit niet iedereen er op te wachten om ineens op een verwarmde bril te zitten, maar wij denken dat je er niemand (in de winter) echt over zult horen klagen.