Wealth

Zien: Watertoren Zandvoort wordt getransformeerd in woongebouw met 11 luxe appartementen

watertoren van zandvoort

Iedereen vindt het wel leuk om verborgen parels te vinden op Funda.nl. Zo hebben we vandaag de watertoren van Zandvoort gevonden. Deze watertoren wordt omgebouwd tot een woongebouw met een paar luxe appartementen. Zie jij jezelf hier al wonen?

De Nieuwe Watertoren in Zandvoort

De reuze watertoren van Zandvoort wordt omgetoverd tot een gebouw waar elf luxe appartementen moeten gaan komen. Kun jij het jezelf al voorstellen? Je doet het raam open en het eerste wat je ziet, is de zee. Het lijkt alsof je op een droomvakantie wakker wordt, alleen is het dit keer de realiteit. Jij kan deze droom werkelijkheid laten worden, want de watertoren staat te koop op Funda voor nogal een prijsje. Wel wordt de woning kaal geleverd, dat betekent dat je wat zal moeten investeren in de woning. Maar je krijgt dan wel de volledige vrijheid om jouw huis in te delen naar jouw wens.

Leven in Zandvoort

Ervaar het unieke leven aan de Nederlandse kust. Een betoverende locatie in het midden van de duinen en direct aan het strand. De plek op zich is al een droom. Voeg daar het unieke gebouw aan toe en je zult zien: stad en strand in perfecte harmonie. Zandvoort, ook wel bekend als Amsterdam Beach, is voor degenen die geluk hebben. Zandvoort behoudt zijn authentieke karakter en biedt veel meer dan alleen een uitgestrekt strand met boulevard, strandtenten en beachclubs. Van zwemmen in de golven, joggen op het strand en racen in snelle auto’s tot wandelen door de duinen, golfen op prachtige banen, winkelen in boetieks en dansen op strandfestivals. Wonen in Zandvoort biedt het beste van beide werelden. Aan de ene kant geniet je van het vrije strandleven, aan de andere kant van de levendigheid van de hoofdstad. Een badplaats met een eigen Formule 1-circuit, dat je kunt aanschouwen vanuit De Nieuwe Watertoren. Luxer wordt het niet.

Prijs en grootte van de elf toren appartementen

De elf appartementen zijn niet allemaal hetzelfde. De appartementen variëren tussen een kleine 104 vierkante meter en een reusachtige 291 vierkante meter. Ben je een autoliefhebber en heb je een grote verzameling, dan is deze woning ook perfect voor jou! Zo komt er een parkeergarage met maar liefst 44 plaatsen. Voor een elf appartementengebouw is dat inderdaad veel, maar hey, liever te veel dan te weinig toch?

Nu vraag je je natuurlijk af hoeveel deze te gekke appartementen gaan kosten. De goedkoopste kan je voor 350.000 euro kopen en de duurste, die waarschijnlijk ook het beste uitzicht en heeft, kost meteen 3.500.000 euro.

Meer weten over deze appartementen in de watertoren van Zandvoort? Check dan hier de Funda-pagina.

Beeld: De Nieuwe Watertoren.