In bijna alle gevallen gaat een relatie gepaard met het feest des levens, of dat nou snel gebeurt of heel lang duurt. Naast al het andere leuke dat een relatie met zich meebrengt, is een beetje actie tussen de lakens wel een must voor velen. Nu weten we ook allemaal dat het op den duur extra belangrijk wordt dat beide partijen genieten. En omdat je zelf ook wel weet wat je lekker vindt, hebben we wat tips voor wat vrouwen willen in bed. Zo maak je ook haar tevreden.

Deze 5 dingen willen vrouwen graag in de slaapkamer

Het kost altijd even tijd om uit te vogelen wat vrouwen willen in bed, maar met goede communicatie kom je er snel achter. Maar als je bij voorbaat al weet wat veel vrouwen lekker vinden, kun je daarop inspelen nog voor je ervaring met haar hebt. Als disclaimer kunnen we wel zeggen dat dit geen garantie geeft voor iedereen in bed, maar je hebt wel goede kans. Met dit in je achterhoofd en de tips voor in de slaapkamer wordt het feest bij jullie thuis.

1. Voorspel

Vaak gaan vrouwen niet zo snel als wij mannen. Er is iets meer tijd nodig om in de stemming te komen en voorspel is daar essentieel voor. Dat kan iets rustiger aan zijn dan jij wilt, maar het is ook wel gewoon heel leuk. Dus geniet ervan, neem je tijd en pak dat voorspel-repertoire er lekker bij.

kwaliteiten aantrekkelijk vrouw

2. Af en toe een beetje ruig

Als je al wat vaker met elkaar naar bed bent geweest, kun je eens kijken naar iets stevigers. Een beetje ruig doen kan beginnen bij stevig vastpakken of de nagels er een beetje in zetten. Maar waar ligt jullie grens? Daarin verschilt het heel erg wat vrouwen willen in bed. De één wil de stoutste seksspeeltjes introduceren, de ander hoeft dat helemaal niet. Toch wel leuk om als optie te overwegen. Veel vrouwen kunnen het best waarderen als er een beetje aan het haar getrokken wordt, om maar wat te noemen.

3. Focus je op haar

Nee, het gaat niet alleen om jou in bed. Vaak kan het zijn dat zij veel meer nodig heeft om tot een hoogtepunt te komen dan jij. Focus daarom op haar, want dat kan voor beiden nogal goed uitpakken. Vaak is variatie iets wat vrouwen willen in bed, en daar moet je soms creatief mee zijn. Maar als je eenmaal het goede recept te pakken hebt, kun je er de beste tijd mee hebben.

wat vrouwen willen in bed

4. Dirty talk

Je hoeft geen hele gesprekken te voeren of de gekste woorden uit de kast te halen, maar een beetje dirty talk kan de sfeer goed versterken. Vaak zijn mannen niet degenen die het meest praten in bed, maar trek die mond maar een keertje vaker open. Om te praten. Of beter gezegd, te dirty talken. Werkt het niet? Dan zeg je gewoon weer lekker niks. Maar het kan je verbazen wat een foute babbel voor effect heeft. Bovendien is de kans groot dat zij meegaat als jij er eenmaal aan begint. Geen straf toch?

5. Een beetje experimenteren doet wonderen

Zoals gezegd is die variatie iets wat vrouwen willen in bed. Een keertje dit, een keertje dat, een keertje hier en dan weer daar. Dat behoudt de spanning en het avontuurlijke, wat heel belangrijk is in de slaapkamer. Ga daarom een keer ergens anders heen dan de slaapkamer, of haal iets tevoorschijn wat ze nog niet kende. Dat kan van simpel glijmiddel tot gekke gel met effect of speeltjes die het al helemaal tot een hoger niveau tillen. Geen fan van? Dan een stapje terug en weer een stap de andere kant op proberen.