Eigenlijk zou elke man gewoon in het bezit moeten zijn van een vibrator. Dat klinkt misschien ietwat gek, maar dat is het eigenlijk totaal niet! Er zullen vast wat vraagtekens bij je zijn ontstaan toen je de titel las, dus laten we die snel weg werken. Dit is waarom mannen een vibrator in huis zouden moeten hebben:

Geen fake orgasmes

Een vrouw laten komen. Misschien ben jij er een koning in, maar misschien ook niet. Hoe dan ook is het een algemeen gegeven dat veel vrouwen hun orgasme faken. Dit wil jij natuurlijk voorkomen en daarom is het hebben van een vibrator in huis dé perfecte oplossing. Of ze nou faked of niet, met een vibrator kun jij je dame namelijk laten komen op een manier als nooit te voren. Penetratie is natuurlijk allemaal leuk en aardig en daar zal zij ook zeker van genieten, maar om haar echt tot der climax te laten komen zul je de clitoris toch echt moeten stimuleren! Dit kan jij doen met je vingers en mond, maar vibrators zijn ook een uitstekend – misschien wel beter – alternatief.

Niks raars aan

De eerste gedachte zal waarschijnlijk zijn dat je het best raar vindt om een vibrator in huis te hebben. Vrouwen kijken daar in ieder geval heel anders naar. Zij zullen het juist waarderen als jij er een in huis hebt, aangezien je haar eigenlijk met andere woorden zeg “als ik kom, kom jij ook.” Dan moet je na de daad natuurlijk wel nog even de moeite nemen om je dame te pleasen, maar hey dat doe jij toch met alle liefde?

vibrator in huis

Wees alleen niet de persoon die van alle daken afschreeuwt dat ie een vibrator thuis heeft liggen, want zoals je kan verwachtte zal dat de dames juist afschrikken. De meeste dames hebben er thuis ook een, of zelfs meerdere, dus zullen ze je echt niet raar aankijken als jij er eentje boven de lakens tovert! Nog een gratis tip: Houd dit moment lekker subtiel en laat haar er bijvoorbeeld eerst zelf mee spelen. Zie jij meteen hoe ze het gebruikt en waar ze goed op gaat!

Keep it clean

Een vibrator schoon houden is misschien wel het belangrijkste wat er bij een vibrator komt kijken. En dan met name als jij je bed met diverse vrouwen deelt! Zorg ervoor dat je de vibrator altijd schoonmaakt, het liefst voor en na het gebruik. Dit hoeft ook helemaal niet lastig te zijn. Je kan ze namelijk gewoon met water een zeep wassen, let wel op dat het een niet-irriterende zeep is. Mocht ie niet waterproof zijn kun je hem gewoon even onder de kraan houden, afspoelen en vervolgens met een handdoek drogen. Mocht ie wel waterproof zijn kan je hem gewoon in een bak water leggen, of onder de douche wassen (en misschien wel gebruiken ;p). Ook zijn er genoeg speciale sprays en schoonmaakproducten voor vibrators te vinden, de zogeheten ‘toy cleaners’.

vibrator in huis

Waar koop ik een vibrator?

De gedachte om een sekshop in te lopen en een vibrator te kopen kan natuurlijk wat beangstigend zijn. Gelukkig zijn er daarom genoeg webshops het leven ingeroepen waar jij er eentje kan bestellen, zonder dat je familie, vrienden of buren weten wat jij hebt gekocht. Vibrators komen er in allerlei maten en vormen, dus kan het best lastig zijn om er eentje te kiezen. Gelukkig is er online veel te vinden over de diverse soorten, maten, standen en functies. Zoek op waar ze goed voor zijn en baseer daarop je keuze. Het hoeft trouwens ook helemaal niet duur te zijn!

Lees jij dit nu en denk je “allemaal leuk en aardig, maar als ik geen vrouw in me bed hebt dan heb ik dit toch niet nodig?” Dat kunnen we goed begrijpen gelukkig zijn er dan ook genoeg speeltjes voor mannen, check maar eens deze selectie aan masturbators!

Fotografie: Unsplash