Gezellig met je date uiteten. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij je dan fatsoenlijk gedraagt. Er zijn namelijk dingen waar vrouwen echt op afknappen tijdens een etentje. De onderstaande dingen moet je echt nooit doen, want dan weet je zeker dat je geen kans meer maakt.

Dingen waar vrouwen op afknappen tijdens een etentje

Er zijn van die dingen, die kun je echt niet maken. Tijdens een etentje hoor je beleefd te zijn en de vrouw tegenover je helemaal te versieren. Met onderstaande dingen doe je dat echt net. Hier lees je 5 dingen waar vrouwen op afknappen tijdens een etentje.

1. Onbeleefd of zeikerig zijn tegenover de bediening

Dit kan echt niet, het is gewoon voor schut als jij onbeleefd bent tegenover de bediening. Je laat je meteen vanaf je slechtste kant zien. Wanneer je vindt dat het eten lang duurt of dat er iets anders je niet bevalt, dan zeg je dat op een beleefde manier tegen het personeel. Afzeiken of onbeleefd zijn is echt een afknapper voor vrouwen tijdens een etentje waar ze jou beter wil leren kennen.

2. Jij bepaalt wat ze gaat eten

Zeg eens eerlijk, dit kun je toch niet maken. Je laat de vrouw toch even rustig een keuze maken, ze is toch geen twaalf meer!? Op deze manier behandel je haar echt als een kind en heeft ze zeker geen interesse meer in je. Een betere manier is jouw bevindingen delen: “Ik raad je aan om dit te nemen want…” of “Deze smaakt hier echt heel goed”. Op deze manier ben je echt een gentleman en help je haar op een nette manier aan een lekker en gezellig etentje. Wees niet te opdringerig en wacht rustig af totdat ze haar keuze heeft gemaakt. Een bestelling voor haar doen is uit den boze en is zeker een afknapper voor vrouwen tijdens een etentje.

eetgewoonte

3. Met je mond open eten

Dat kan natuurlijk niet. Hoe haal je het in je hoofd om tijdens een etentje met je (misschien) toekomstige vriendin met je mond open te eten. Je zet jezelf en haar voor schut. Bovendien is het heel smerig en kan zij niet genieten van haar gerecht. Een echte afknapper voor vrouwen tijdens een etentje. Wees netjes en laat zien dat je met de juiste manieren bent opgevoed. Dit vindt ze leuk om te zien en dan zal ze geheid voor je vallen.

4. Niets lusten

“Nee, dat lust ik niet”, “Oh nee, dat vind ik niet lekker”, “Nooit gegeten en ik wil het niet proeven”. Allemaal dingen die je niet moet zeggen tijdens een etentje. Je moet laten zien dat je een man bent en verstand hebt van goed eten. Een frietje van het kindermenu valt zeker niet in de smaak bij de dames.

5. Gebrek aan etiquette

Wees netjes, laat je van je beste kant zien. Alleen op deze manier weet je haar helemaal in te palmen en is er een kans dat ze een toekomst met je ziet. Bij een gebrek aan etiquette zal een vrouw snel op je afknappen tijdens een etentje. Ze wil een nette man die beleefd en verantwoordelijk is voor haar. Laat zien dat je uit het juiste hout bent gesneden.