Sergio Perez, de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull Racing, is inmiddels enige jaren getrouwd en heeft twee kids. Het duurde even voordat het ‘prijs’ was na meerdere relaties, maar de Mexicaan is gegaan voor Carola Martinez. Wie is de vrouw die Sergio Perez de zijne mag noemen, sinds hij in 2017 het ‘ja-woord’ kreeg?

Carola Martinez deelt verjaardag met twee jaar oudere zus

Twee druppels water? Bijna dan. De dame met de moedervlek is Carola Martinez – de vrouw van Sergio Perez. Haar twee jaar oudere zus, Lupita, is op precies dezelfde dag jarig! De eerstgenoemde trouwde eveneens, maar iets later met haar ‘Checo’ Perez. (Allicht niet geheel) toevallig precies drie maanden en drie dagen nadat haar zus dat deed.

Hoe Sergio Perez zijn vrouw Carola heeft leren kennen

Het koppel leerde elkaar kennen in de discotheek medio 2017. Later dat jaar, op 13 augustus, deed de Mexicaan al zijn huwelijksaanzoek. Ze stappen niet veel later in het huwelijksbootje: sinds 3 juni 2018 mag Carola Martinez zich de vrouw van Sergio Perez noemen. Een Christelijk huwelijk, gezegend door Paus Francis.

Sergio en Carola hebben inmiddels twee kids: Sergio Perez Jr. en Carlota. Of zij in de voetsporen van hun vader willen treden in de racerij is vooralsnog bekend, maar wie we

Omgeven met mysterie

De vrouw van Sergio Perez komt ook uit Guadalajara trouwens – de hometown van Perez. Er is verder niet veel informatie bekend over het privéleven van Carola vooralsnog. Wel deelt zij de nodige kiekjes op haar Instagram. Mede door de populariteit van haar man heeft zij een aardige following opgebouwd met méér dan 66 duizend volgers op het populaire social media-platform.

Sergio Perez kan rekenen op een berg aan support in zijn thuisland . De meest succesvolle Mexicaanse Formule 1-coureur pakte eind 2020 verrassend zijn eerste overwinning. Des te mooier was de overstap naar Red Bull daardoor, Perez had vlak daarvoor namelijk geen contract en zou anders gestopt zijn met Formule 1. Een bijzondere coureur, niet alleen vanwege het racen. Perez heeft brede interesses en een hobby die eigenlijk het tegenovergestelde van F1 is!