Heel België is erop gebrand om dan nu toch echt een grote toernooiwinst in de wacht te slepen. Ongeacht of onze Zuiderburen Europees kampioen worden, of niet. Dries Mertens heeft hoe dan ook de hoofdprijs gewonnen. De vrouw van Dries Mertens is namelijk een verschijning waarvan je spontaan gaat juichen. Wat een droomvrouw.

Vrouw van Dries Mertens

De naam van de vrouw van Dries Mertens luidt Katrin Kerkhofs. De Vlaamse schone en de voetballer stapten na tien jaar verkering in 2015 in het huwelijksbootje. Bij hun huwelijk maakten ze een eerbetoon aan de vader van Katrin, die op kerstavond 2004 onverwacht overleed op 48-jarige leeftijd. Er werd een naamplaatje op het bankje op de Grote Markt bevestigd. Het stel is dus al vanaf hun zestiende onafscheidelijk. Of ja, onafscheidelijk. In de lente van 2017 gonsden de geruchten dat de twee een punt hadden gezet achter het sprookje. Maar kort daarna postte het stel weer als nooit tevoren zwoele foto’s op Instagram. Nog steeds dikke mik dus.

Katrin Kerkhofs

De vrouw van Dries Mertens is er een om in te lijsten. De prachtige blondine zit niet bepaald stil. Deze prachtige dame is CEO van QORE Gym, een sportschool die zowel in Italië als België te vinden is, is DJ en tv-presentatrice. Een bezig bijtje dus, die het zeker verdiend om veel in de spotlight te staan. Deze prachtige dame neemt zelf ook geen blad voor de mond. Zo vertelde ze onlangs op de Belgische tv openlijk dat ze een borstverkleining heeft ondergaan (“Ik had eerst dubbel E”) en een beest in bed is. Vandaar ook deze ode aan de vrouw van Dries Mertens. Kijk je mee?

De vrouw van Dries Mertens is één van de mooiste spelersvrouwen van de Rode Duivels. Maar ook Dries Mertens’ teamgenoot Kevin de Bruyne heeft op fenomenale wijze buiten het veld weten te scoren. Dit is Michèle Lacroix is de knappe vrouw van Kevin de Bruyne.