Voetballers en mooie vrouwen is als twee handen op één buik. Ajax-aanvoerder Dusan Tadic is daar geen uitzondering op. De vrouw van Dusan Tadic, Dragana Vukanac, is er eentje om over naar huis te schrijven. Genoeg reden dus om haar even aan je voor te stellen.

De vrouw van Dusan Tadic

De vrouw van Dusan Tadic heeft Dragana Vakanic. De Servische schone is al geruime tijd samen met de Servische voetballer. Waar ze eerst al jarenlang dateten, stapten Dusan Tadic en zijn vrouw Dragana Vukanac in 2013 in het huwelijksbootje. Het stel heeft samen drie kinderen: Vasily, Veljko en Tara. Door de jaren heen heeft het gezin verschillende plekken gezien door de carrière van de man des huizes. Zo heeft gezin Tadic gewoond in Nederland, Engeland en vervolgens weer in Nederland.

Dragana Vukanac leeft in grote anonimiteit

Helaas voor ons leeft Dragana Vukanac in grote anonimiteit. Verder is er dan ook vrij weinig over haar bekend en ook op social media is ze niet bijzonder actief. Gelukkig hebben wij in de krochten van het internet nog een aantal van haar fijnste foto’s kunnen oprakelen. Kijk en geniet:
Dragana Vukanac

Dragana Vukanac, vrouw van Dusan Tadic

Niet alleen Dusan Tadic heeft een mooie vrouw aan de haak geslagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bloedmooie vrouw van Daley Blind?