Raak jij net zo snel in extase als de mannen van Lonely Island? Dan zou het zomaar kunnen dat de volgende woorden in je hersenpan exploderen: “My prayers have been answered!” (Norbit voice). Er zijn namelijk een aantal hele slimme mannen bezig aan een nieuw medicijn dat mannen moet helpen om hun voortijdige ejaculatie uit te stellen! Aan de test doen momenteel 200 mannen mee om het medicijn cligosiban te perfectioneren. Uit de laatste testresultaten is gebleken dat het 1 op de 3 mannen af moet helpen van het vroegtijdig klaarkomen.

Vroegtijdig klaarkomen

We hebben het over een vroegtijdige ejaculatie wanneer het minder dan een minuut duurt tot een orgasme. Waar de gemiddelde beurt zo’n 5 minuten duurt kan dit als deprimerend en stressvol worden ervaren. En dit terwijl het al een gevolg is van een combinatie van fysieke en mentale problemen. Vandaag de dag rust er dan ook altijd nog een taboe op dit probleem en zijn er nog maar weinig mogelijkheden voor behandeling. Al verteld het internet ons dat dat condooms, geneesmiddelen of bepaalde technieken zoals de stop-start methode (of squeezen) een gunstig effect hebben op de daad.

Dit nieuwe medicijn moet echter alle alternatieven de kop indrukken, door het probleem bij de wortel aan te pakken. Zo moet het middel ervoor zorgen dat oxytocine zich aan cellen in het lichaam bindt om het orgasme als het ware te blokkeren. In een voorgaand onderzoek deden er al eens 88 mannen mee aan de Tulane University School of Medicine, in de VS. Hen werd gevraagd om dagelijks het nieuwe medicijn of een placebo in te nemen. Aan het begin van de zes weken durende proef was de gemiddelde tijd van het orgasme van de mannen zo’n 33 seconden. Aan het einde van het onderzoek zag men een toename van 3,8x! Zodoende zit je met een minuut toch al bijna op het gemiddelde. Tenzij je het 15 seconde uithoudt, dan zit je in ieder geval al op de minuut.

Vooralsnog blijft het echter afwachten wanneer het medicijn klaar is voor gebruik, we houden je op de hoogte! Meer weten doe je hier.