Entertainment

Foto’s: Dit is de knappe vriendin van Spakenburg-speler Vince Gino Dekker

vriendin vince gino dekker rox

Spakenburg-speler Vince Gino Dekker weet niet alleen de bal in het netje te leggen bij zijn cluppie. Ook buiten het veld weet de speler te scoren. Maak kennis met Rox, de knappe vriendin van Spakenburg-speler Vince Gino Dekker.

Wie is Vince Gino Dekker?

Vince Gino Dekker is geen onbekende in de voetballerij en is praktisch in de wieg gelegd voor het spelletje. Zijn vader Bennie Dekker kwam onder andere uit voor N.E.C., AZ, De Graafschap en uiteindelijk voor SV Spakenburg. Niet zo gek ook dat telg Vince Gino Dekker al op zesjarige leeftijd werd gescout voor de jeugdopleiding van Ajax. Een sprong in de tijd leert ons dat de geboren Harderwijker in 2016 zijn debuut maakte voor Jong Ajax. Twee jaar later verkaste hij naar provinciegenoot AZ Alkmaar, om ook daar voor de beloften uit te komen. Na een half seizoen maakte de inmiddels 26-jarige voetballer de overstap naar Go Ahead Eagles, waar hij uiteindelijk elf wedstrijden voor speelde. Sinds 2019 is Vince Gino Dekker actief voor SV Spakenburg, waar hij de succesvolste periode uit zijn voetbalcarrière doormaakt.

Al kende Vince ook in het christelijke Spakenburg een roerige periode: op 11 januari 2022 werd bekend dat Dekker na afloop van het seizoen de overstap zou maken naar aartsrivaal VV IJsselmeervogels. De geboren Harderwijker zou een contract hebben getekend tot medio 2023. Het nieuws sloeg in als een bom bij De Blauwwitten: supporters namen zijn keuze voor De Rooien niet in dank af. Na intimidaties en bedreigingen zag de 26-jarige baltovenaar toch van de overstap af. Achteraf een meer dan uitstekende keuze. Wie had kunnen dromen van zo’n succesvolle reeks van SV Spakenburg in het hoogste bekertoernooi van Nederland?

Wie is Rox, de vriendin van Vince Gino Dekker?

Gedurende een deel van zijn voetbalcarrière wordt Vince Gino Dekker bijgestaan door zijn vriendin Rox. Buiten het feit dat ze moeder is van twee jonge telgen, is er vrij weinig over deze brunette bekend. Op haar Instagram telt de vriendin van Vince Gino Dekker ruim 600 volgers. Al achten wij de kans groot dat dat volgersaantal de komende periode alleen maar zal toenemen.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van de knappe vriendin van Vince Gino Dekker:

View post on Instagram
 

View post on Instagram