Veel voetballers hebben een knappe vriendin, zo ook  Teun Koopmeiners. De 23-jarige Nederlands international en voetballer bij Atalanta Bergamo heeft namelijk een relatie met de knappe Rosa Schmidt. Genoeg reden om de vriendin van Teun Koopmeiners even aan je voor te stellen.

Wie is Rosa Schmidt, de vriendin van Teun Koopmeiners?

Rosa Schmidt is geboren en getogen in Alkmaar. De stad waar haar 23-jarige vriend Teun Koopmeiners een hele tijd gevoetbald voor AZ. De beeldschone blondine studeerde op het PCC Lyceum, daarna is ze op de Hogeschool van Amsterdam de boeken ingedoken om haar bachelor in Human Resource Management te halen, wat haar inmiddels is gelukt. Tijdens haar studie heeft de vriendin van Teun Koopmeiners stage gelopen bij AZ. En laat zij daar nou net voetballer Teun Koopmeiners tegen het lijf hebben gelopen. Zou het liefde op het eerste gezicht zijn geweest? Inmiddels werkt Rosa Schmidt als Recruiter Zorg & Welzijn bij het bedrijf Maandag, die interim professionals in de publieke sector detacheert.

Waar Teun Koopmeiners zelf regelmatig in de spotlights staat, leeft Rosa Schmidt liever een leven buiten de spotlights. Zo is het voor de buitenwereld niet mogelijk om haar te bewonderen, want haar Instagram-profiel is afgeschermd.

Tijd samen spenderen

Als Teun Koopmeiners en Rosa Schmidt tijd samen hebben, pakken ze het allerliefst hun koffers om de wereld te ontdekken. Al heeft het gelukkige stel dat de laatste tijd door de pandemie en werkdruk een stuk minder gedaan, als wij de Instagram van Teun mogen geloven tenminste. Hopelijk kunnen Teun Koopmeiners en zijn vriendin binnenkort wél weer overal naartoe reizen.

Gelukkig voor ons is de Instagram-pagina van Teun Koopmeiners zelf niet afgeschermd, want hierdoor kunnen wij hier en daar een glimp van zijn knappe vriendin opvangen. Om je een beter beeld te geven van het koppel hebben wij een paar foto’s van de tortelduifjes voor je op een rijtje gezet:

Teun Koopmeiners is niet de enige Nederlandse voetballer met een mooie vriendin. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vriendin van Matthijs de Ligt?