Ajax-speler Antony speelt de sterren van de hemel. Maar de Braziliaan weet niet alleen binnen het veld te scoren, ook daarbuiten is hem dat op fenomenale wijze gelukt. Maak kennis met de bloedmooie vriendin van Antony: Rosilene Silva.

Wie is de vriendin van Antony?

Antony is het absolute goudhaantje van Ajax. Waar hij vorig seizoen al goed speelde, betovert hij nu de tegenstander én het publiek met zijn lichte voetenwerk. Zelf laat hij zich betoveren door heel iemand anders: Rosilene Silva, de bloedmooie vriendin van Antony.

Jonge ouders

Antony en Rosilene Silva zijn al geruime tijd samen en hebben sinds 2019 een zoontje samen. De geboorte van mijn zoontje heeft me in één klap veranderd van een tiener in een man”, zei de kersverse Ajacied daarover op de Braziliaanse tv. “Het was niet gepland, het idee dat ik vader zou worden was niet makkelijk. Maar nu Lorenzo er is, is het prachtig. Het is een grote, maar mooie verantwoordelijkheid. Mijn zoon geeft wat ik doe een ander doel.”

Dat dat ‘man’ zijn ook voor zijn relatie geldt, blijkt wel uit het huwelijksaanzoek dat Antony afgelopen zomer deed.

Wanneer het stel precies in het huwelijksbootje stapt is nog onbekend.

Beeldschone landgenoot Rosilene Silva

De beedlschone Braziliaanse Rosilene Silva is groots voetbalfan. Op haar Instagram is te zien dat ze regelmatig te bewonderen is in het stadion. Hoewel ze ons regelmatig verblijdt met een aantal kekke kiekjes van haarzelf, is ze op Instagram niet bepaald een grootheid te noemen. Zo telt de vriendin van Antony zo’n 21.2 duizend volgers, daar waar haar toekomstige man zo’n 1.2 miljoen volgers heeft. Wat ons betreft trekken die aantallen snel gelijk, want de beeldschone Rosilene Silva is een absoluut lust voor het oog. Kijk en oordeel zelf maar:

Ajax heeft niet alleen met Antony een speler met een bloedmooie vrouw aan zijn zijde in de gelederen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vrouw van Daley Blind?