Entertainment

Is deze steenrijke makelaarster de nieuwe vlam van Ryan Babel?

Ryan Babel

Ryan Babel weet niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijnen te scoren. Als we het roddelplatform Reality FBI mogen geloven, heeft Ryan Babel een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Is Amanza Smith de nieuwe vriendin van Ryan Babel?

De carrière van Ryan Babel

De naam Ryan Babel heb je vast weleens voorbij horen komen. De voetballer brak door bij Ajax en speelde bij mooie clubs zoals Liverpool en Galatasaray. Ook heeft hij veel interlands mogen spelen voor het Nederlands Elftal. Op dit moment speelt de geboren Amsterdammer voor Eyüpspor met rugnummer 10 en ontvangt hij een prachtig salaris. Daarnaast is hij ook één van de Nederlandse voetballers die rappen. Wie ook prachtig is, is Amanza Smith, de mogelijk nieuwe vriendin van Ryan Babel.

View post on Instagram
 

Is Amanza Smith de nieuwe vriendin van Ryan Babel?

De naam Amanza Smith komt je misschien iets minder bekend voor. De Amerikaanse vrouw is bekend geworden van de Netflix-serie Selling Sunset. In deze serie is te zien hoe de steenrijke makelaarster Amanza Smith te werk gaat bij het makelaarskantoor The Opperheim Group. Zij is een erg populaire persoonlijkheid op Netflix. In de serie ontwerpt en richt de mogelijk nieuwe vriendin van Ryan Babel  prachtige huizen in voor de elite van Hollywood, ook verkoopt de in. Ook verkoopt de 45-jarige brunette peperdure woningen. Amanza is ook populair en actief op het platform Instagram. Op het platform deelt de mogelijk nieuwe vriendin van Ryan Babel regelmatig foto’s en filmpjes, waarin ze het absoluut niet erg vindt om haar mooie lichaam te showen. De likes en comments zijn dan ook niet aan te slepen. In totaal heeft ze meer dan 1,1 miljoen volgers op Instagram.

View post on Instagram
 

Signalen wijzen op nieuwe liefde

In een post deelt roddelplatform Reality FBI het volgende: “Ik ben in handen van een foto, waarop Ryan naast Amanza zit en wat leden van ‘The Opperheim Group’ (het makelaarskantoor van de Netflix-serie). Ook heeft ze onlangs wat foto’s gedeeld waarop ze een grote ketting draagt met de letter ‘R’.” Volgens het platform is het een kwestie van tijd dat de twee kersverse tortelduifjes het nieuws met de buitenwereld delen. Dan is Amanza Smith officieel de vriendin van Ryan Babel.

Waar Amanza wel klaar voor is om met de buitenwereld te delen, zijn een aantal gewaagde Instagram-foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Nu is de mogelijk nieuwe vriendin van Ryan Babel niet de enige