Actueel

Vriendin Justin Kluivert slachtoffer overval: daders maken ruim 200.000 euro buit

vriendin justin kluivert overval

De vriendin van Justin Kluivert werd slachtoffer van een huiveringwekkende overval, waarbij onbekende gemaskerde individuen naar verluidt sieraden en horloges ter waarde van maar liefst 175.000 pond, omgerekend zo'n 200.000 euro, buitmaakten.

Kluivert bevindt zich op Mallorca

Op dit moment wordt de 24-jarige Nederlandse aanvaller door Valencia gehuurd van Roma, de bekende Serie A-club.

Terwijl het LaLiga-team zich klaarmaakt voor de langverwachte wedstrijd tegen Mallorca donderdagavond, bevindt Kluivert zich op het Balearen-eiland Mallorca.

Waar Kluivert geniet van de zon op deze populaire vakantiebestemming, verblijft zijn partner zich in hun woning in Valencia, nietsvermoedend over het naderende drama.

Vriendin Justin Kluivert treft overvallers aan

Marca meldt een verontrustend verslag van het incident, waaruit blijkt drie mannen zijn huis in Betera binnenvielen. Volgens Valencia Plaza eisten de daders de locatie van hun meest kostbare bezittingen.

Als gevolg hiervan gingen de daders er vandoor met sieraden en horloges ter waarde 175.000 pond, omgerekend zo’n 201.600 euro. Helaas heeft de vriendin van Kluivert lichte verwondingen opgelopen tijdens deze gewelddadige overval. Ook zijn schoonmoeder, die net terugkwam van het uitlaten van haar hond, liep lichte verwondingen op.

Plicht roept

Ondanks het trauma dat zijn geliefde en schoonmoeder hebben ondergaan, bevestigt Marca dat Kluivert in Mallorca zal blijven om zijn verplichtingen na te komen in de wedstrijd van donderdagavond.

De getalenteerde zoon van de Nederlandse legende Patrick Kluivert, die afgelopen zomer vanwege werkvergunningproblemen een transfer naar Fulham in de Premier League zag afketsen, klom op als tiener bij Ajax.

Na een belangrijke overstap naar Roma in 2018 heeft hij echter weinig indruk weten te maken in Italië.

Met slechts vijf doelpunten in 55 optredens werd Kluivert aanvankelijk uitgeleend aan RB Leipzig voor het seizoen 2020/21, waarna hij het volgende jaar doorbracht bij Nice in Frankrijk.

In september sloot hij zich op huurbasis aan bij Valencia en heeft hij tot nu toe indrukwekkend zes doelpunten gescoord in 23 optredens in het huidige seizoen.