Wealth

Zien: Patrick Kluivert koopt “optrekje” in Amsterdam voor stiefdochter

patrick kluivert woning amsterdam

Oud-profvoetballer Patrick Kluivert heeft geen kleine naam in de voetbalwereld. Na zijn succes kwamen ook Justin en Shane Kluivert in de spotlights. Nu hij in rust met pensioen kan, heeft hij een nieuw pand gekocht. In hartje Amsterdam keert hij misschien samen terug met zijn vrouw Rossana.

Mooie carrière van Patrick Kluivert

Als jonge aanvaller heeft Patrick Kluivert een grote naam opgebouwd in de voetbalwereld. Hij begon met Ajax onder Louis van Gaal, waarna hij onder andere ook voor AC Milan, FC Barcelona, Newcastle United, Valencia en PSV speelde. Voor een tijdje was hij ook topscorer voor Oranje met veertig goals. Ook heeft Patrick vier kinderen die actief zijn als voetballer. We hebben Justin, Quincy, Ruben en Shane Kluivert, waarvan laatst genoemde onlangs nog in het nieuws kwam wegens zijn ‘onethische’ goal op een voetbaltoernooi. Je kan zeggen dat het voetballen echt in de familie zit.

Nieuwe woning van Patrick en Rossana Kluivert

Nu Patrick met pensioen is, woont hij samen met zijn vrouw Rossana en zoon Shane in Barcelona. Shane speelt namelijk voor het jeugdelftal van FC Barcelona. Nu hebben zijn ouders een woning gekocht in hartje Amsterdam. De familie Kluivert heeft maar liefst een bedrag van 725.000 euro neergelegd, zonder een euro hypotheek. Wat wel opvallend is, is dat Patrick 1/4 van het pand bezit en zijn vrouw 1/4 van het pand bezit. Wie is de andere eigenaar dan? Dat is de dochter van Rossana, Demi Wilkes. Zij heeft de overige 2/4 van het appartement op haar naam staan. Ze gebruikt het appartement voor haar bedrijf genaamd ”Bo Studio”. Het bedrijf richt zich op kleding en modeartikelen. Ze verzorgde de kleren van onder andere Martijn Krabbe.

Het optrekje heeft vier kamers en telt 99 vierkante meter. Daar wonen Patrick en Rosanna Kluivert niet zelf, aangezien Shane in Barcelona speelt. Wel kunnen ze af en toe gaan logeren bij hun dochter in Amsterdam. Er zijn jammer genoeg geen foto’s van de binnenkant van het huis, maar wel van de voorkant van de nieuwe woning van de dochter van Patrick Kluivert. Wie goed kijkt, ziet de naam Demi haar studio op het raam.

Meer zien van deze woning annex bedrijfpand van Patrick Kluivert? Ga dan naar de website van Bekende Buren.