Tuurlijk is het relaxed om met één van je maten te gaan sporten, maar wij hebben een betere optie voor je; neem je (of een0 vriendin eens mee naar de gym. Naast het feit dat het uitzicht zeer waarschijnlijk beter is, heeft dit nog meer voordelen voor je (of jullie) in petto.

Een extra reden om te gaan

Als mannen onder elkaar is het makkelijker om een keertje over te slaan. Er is natuurlijk altijd wel een reden om niet te gaan, maar met een fijne dame aan je zijde is die reden om wél te gaan te allen tijde groter. Zo heb jij altijd een (mooi ogende) stok achter de deur. 

Je gaat harder je best doen én verbetert je training

Tuurlijk is het fijn als je een vrouw in sportkledij naast je hebt staan, maar het helpt ook als de vrouw in kwestie een fanatieke fitgirl is. Hierdoor ga jij namelijk beter je best doen, of je misschien wel een beetje uitsloven. Op die manier wordt je work-out stukken effectiever! Daarnaast houd je elkaar natuurlijk goed in de gaten, zo kunnen jullie allebei werken aan een betere houding en je oefeningen perfectioneren. 

Je creëert een band met een dame

Elke activiteit die je samen met je vriendin onderneemt zorgt ervoor dat jullie dichter tot elkaar komen. Dat wil zeggen, als het goed zit tussen jullie twee, anders wordt het een ander verhaal. Ook samen sporten kan een positief effect hebben op een relatie, gezien jullie elkaar motiveren om beter te worden. 

Je bent langer in de sportschool

Nee, dit is als het goed is niet alleen maar doordat je meer aan het praten bent. Tussen de oefeningen door probeer je elkaar ook te helpen bij het vinden van de perfecte houding. Maar ja, je houdt ook wat langere pauzes tussendoor vergeleken met je single sessies. Dit zorgt er echter wel voor dat jij je langer in de sportschool begeeft, en meer kans hebt om die 45 minuten (en dus die endorfine) aan te tikken.