Ze doen het al een paar jaar, maar deze keer pakt McDonald’s echt goed uit met de cadeau-kalender. Naast de reguliere aftelkalender van december waarin je goede kortingen krijg op bestellingen (bijvoorbeeld vandaag een Big Mac voor 1 euro) is er ook een speciale kalender. Op dezeĀ hidden calender maak je kans op allerlei prijzen. De McDonald’s kalender pakt dit jaar zo goed uit om het einde van het decennium te vieren.

De McSneaker kan van jou zijn

Morgen, 3 december, kun je dus sneakers winnen. En niet zomaar sneakers, maar de echte McSneaker. Deze unieke sneakers zijn speciaal ontworpen door Vijz Bespokes en worden op jouw voet en schoenmaat afgestemd. Met de hashtag #turnyourphone krijg je de eerste hint van McDonald’s in hun app. Weet je vanuit de tips de juiste informatie te verzamelen, dan kunnen deze schoenen zomaar van jou zijn. De lip van je schoen is ontworpen als een bakje frietjes en de grote gele M zit bovenop je veters.

mcDonalds

Prijzen, prijzen, prijzen

De McDonalds kalender gooit er een boel prijzen uit deze maand. Niet alleen geven ze sneakers weg. Ook een camera, een PlayStation 4 Pro en zelfs een reis naar New York gaat naar de gelukkige winnaar. Je kunt dit allemaal vinden op de hidden cadeau kalender in de app. Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden en de clues te volgen die je daar krijgt.

mcdonalds kalender

Goede deals met de McDonald’s kalender

Er zijn deze maand tot kerst dagelijks nieuwe aanbiedingen te vinden op de app van McDonald’s. Ze trapten gisteren al goed af met de Big Mac voor 1 euro. Maar daar blijft het niet bij: we krijgen binnenkort o.a. een burger naar keuze voor 2 euro, 20 Chicken McNuggets voor 4 euro en 2 keer een McKroket voor 2 euro. Dat is nog eens wat anders dan de boerinnenkalender. En dat is nog niet alles: elke dag is er een andere aanbieding. Voor de laatste week van het jaar zijn de aanbiedingen nog niet bekend.