Gear

Volkswagen en ETNA komen met geniale Bulli koelkast

volkswagen-bulli-koelkast

De echte Volkswagen-fans zijn vast en zeker bekend met het ‘hippiebusje’. Dit busje heeft eigenlijk de naam ‘Volkswagen Bulli’. Je kunt nu je eigen Bulli in huis halen, maar dan in de vorm van een koelkast. Geniaal toch?

Volkswagen presenteert de Bulli Koelkast

Een keuken is tegenwoordig het hart van je huis. Daarin horen natuurlijk een aantal kenmerkende accessoires en onderdelen. Een goede koelkast is bijvoorbeeld een echte must-have. Wat ons betreft zit je met deze koelkast dan echt gebakken. Kan je tegen alles en iedereen gekscherend verkondigen dat je een Volkswagen hebt geparkeerd in je keuken

Nooit meer een saaie koelkast

Een koelkast is heel vaak gewoon een metalen kast met een paar handgrepen. Volkswagen en ETNA willen daar verandering in brengen. Daarom introduceren ze deze retro-koelkast. De koelkast is zichtbaar geïnspireerd op de Volkswagen Bulli, aka het hippiebusje. Daarnaast is de koelkast in veel verschillende kleuren te verkrijgen.

De Bulli koelkast is 154 centimeter hoog en heeft een koelgedeelte van 229 liter. Ook beschikt de geniale koelkast over een vriesvak. Hier kan je tot wel 25 liter aan voedsel in opslaan. Echt zuinig is-ie daarentegen niet, maar dat was het eeuwenoude hippiebusje ook niet. De koelkast heeft namelijk energielabel E.

Verkrijgbaar in drie kleuren

Net als het hippiebusje bestaat het uiterlijk van de Bulli koelkast uit drie onderdelen. Het onderste gedeelte is in kleur, daarboven vind je de diepe V in chroom en het bovenste gedeelte is wit/crèmekleurig. Het Volkswagenlogo pronkt aan de bovenkant van de koelkast. Het geniale ding is in meerdere kleuren te bestellen. Zo heb je ‘m in bordeauxrood, lichtblauw en in het zwart.

De prijs van de geniale koelkast

Aan een echte ‘designerkoelkast’ hangt meestal een pittig prijskaartje. Dat is bij de Bulli koelkast niet anders. Dit echte hebbedingetje kost tussen de 1.849,- en 1.899,- euro. Wel een aardige prijs voor een koelkast.