Cars & Bikes

In deze bizarre Volkswagen trek je gegarandeerd veel bekijks

Volkswagen 1 m1

De voormalige eigenaren hebben hun best gedaan om de wagen op een Koenigsegg te laten lijken, maar deze bizarre auto is én blijft voor altijd een Volkswagen. Oorspronkelijk was het een Volkswagen 1 m1, maar daar zie je nu niets meer van terug. We weten wel dat deze bijzondere verschijning te koop staat (voor een spotprijs!).

Bijzondere Volkswagen 1 m1 te koop

Op het eerste gezicht lijkt het een moderne sportwagen, maar het is oorspronkelijk een Volkswagen 1 m1 uit 1970. De auto is zoveel opgepimpt dat je gegarandeerd alle blikken op de weg jouw kant op krijgt. Door het opvallende uiterlijk en de omhoog openslaande deuren ziet deze wagen er zeer bijzonder uit.

Krijg alle ogen op je gericht met deze bizarre wagen

Heel veel meer dan het uiterlijk is er niet bekend. Maar goed, het uiterlijk zegt eigenlijk al meer dan genoeg. Wil jij al het bekijks trekken op de weg? Deze bijzondere Volkswagen 1 m1 staat nu voor slechts €9.950,- te koop op de website van Thunder Ally. Zelf ook een bizarre auto in de garage staan? Wellicht kun je ‘m inruilen!

Is deze Volkswagen 1 m1 nog niet opvallend genoeg voor je? Neem dan een kijkje in deze bizarre Ferrari F8. Zelfs een kleurenblinde ziet dat dit echt een afschuwelijke wagen is, maar je valt er in ieder geval wel mee op. Alleen het prijskaartje schrikt je misschien wél af.

Foto’s: Thunder Ally