Een idee waarvan je denkt: waarom heeft niemand dit eerder bedacht? De heren van RS Barcelona komen nu met een geweldige voetbaltafel en eettafel in één. Zo hoef je je nooit meer te vervelen terwijl je op het eten wacht. En bovendien is het een goede manier om wat ruimte te besparen.

Voetbaltafel en eettafel in één

Anno 2021 zijn er een aantal dingen belangrijk voor een man: je vrouw of vriendin, je favoriete drankje, je voetbalclub en natuurlijk goed vermaak. Nou dat laatste zit wel goed met deze geniale voetbaltafel waaraan je ook kunt eten. Het is de ideale aanvulling op jouw mancave.

Voetbaltafel eettafel

Geniale voetbaltafel om aan te dineren

Geen mancave is compleet zonder goede voetbaltafel én bar. Wat nou als je die twee gewoon kunt combineren, dat scheelt je ook meteen een hoop ruimte. Met één van de meest unieke voetbaltafels ter wereld zit je ook goed, maar deze te gekke voetbaltafel waaraan je ook kunt eten is goed voor iedere gelegenheid.

Verander de voetbaltafel in een handomdraai tot eettafel

In feite is dit gewoon een luxe voetbaltafel, maar in een handomdraai verander je het in een eettafel. Zo heb je tijdens etenstijd altijd een plek om te dineren en in de middag uren vermaak aan deze voetbaltafel. Het enige wat je hoeft te doen is de bijgeleverde glasplaat op de voetbaltafel te leggen en voìla, je eettafel is klaar. Dit móét je toch gewoon hebben in je mancave!? Er is keuze uit drie kleuren, dus voor ieder wat wils!

RS MAx voetbaltafel eettafel RS MAX voetbaltafel

De eettafel en voetbaltafel in één staat te koop onder de naam RS MAX Dining Table. De geniale uitvinding is helaas nu (nog) niet te koop. Maar op de website van RS Barcelona kun je op de hoogte worden gebracht wanneer de voetbal-eettafel weer beschikbaar is. Met zijn tienen eten en tafelvoetballen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk.