Een potje tafelvoetbal, iedereen houdt er wel van. Maar je kunt de ervaring ook naar een hoger level tillen door een hele unieke voetbaltafel in huis te halen. Wat dacht je van een voetbaltafel met led-verlichting of eentje met ‘publiek’? Niets is te gek en je vindt het allemaal in het lijstje met de meest unieke voetbaltafels die je gewoon zelf kunt kopen.

Meest unieke voetbaltafels te koop

Weg met die saaie, oude voetbaltafel die al bijna uit elkaar valt. Het wordt tijd voor een upgrade. Maak een keuze uit onderstaand lijstje met de meest unieke voetbaltafels en je bent gegarandeerd van uren speelplezier.

1. Robot-voetbaltafel

We beginnen het lijstje van unieke voetbaltafels met een robot-voetbaltafel. Hier kun je zelfs op spelen als je even niemand is die een potje wil doen. Je neemt het namelijk op tegen een robot. Zo zal er in ieder geval niemand aandringen om onder de tafel te kruipen nadat je wordt ingemaakt.

meest unieke voetbaltafels

2. Opblaasbare voetbaltafel

Zin in een real-life potje tafelvoetbal? Dan moet je gebruik maken van een opblaasbare voetbaltafel. Hiermee creëer je een levensgroot speelveld waar je met een aantal vrienden op kunt spelen.

unieke voetbaltafels

3. Tafelvoetbal koffietafel

Voor degene die altijd in zijn voor een potje tafelvoetbal kun je gewoon een koffietafel kopen waarin je op je gemakje een potje tegen je partner kunt spelen. Ideaal!

unieke voetbaltafels

4. Voetbaltafel x10

Voor wie een normaal potje tafelvoetbal veel te makkelijk is. Met deze unieke voetbaltafel duurt het wel een tijdje voordat je gescoord hebt, want er zijn genoeg barrières om langs te gaan.

unieke voetbaltafels

5. ‘The Beautiful Game’ voetbaltafel

Deze unieke voetbaltafel is waarschijnlijk de mooiste voetbaltafel ooit gemaakt. Hier zouden we zeker wel een potje of twee op willen spelen.

unieke voetbaltafels 3 unieke voetbaltafels 4 unieke voetbaltafels 5

6. 2Eleven voetbaltafel

Een voetbaltafel met LCD-schermen, LED-scoreborden, bekerhouders én een automatische bal-lift, wat willen we nog meer? De technologie wordt tegenwoordig steeds beter, dus dat moet natuurlijk ook in deze voetbaltafel.

unieke voetbaltafels

7. LEGO Star-Wars voetbaltafel

Eentje voor de Star Wars-fans. Bij deze unieke voetbaltafel worden de voetbalpoppetjes vervangen door personages uit de populaire sci-fi filmreeks.

unieke voetbaltafels

8. ‘The King of Foosball’

We sluiten de lijst met unieke voetbaltafels af met ‘The King of Foosball’. In deze voetbaltafel zit het nodige goud verwerkt. Daarom is dit er één voor de echte luxepaardjes met een heleboel geld. Of hij past in je interieur of niet, bijzonder is het wel.unieke voetbaltafel