Als je al een ervaren visser bent kan je materiaal wat verouderd zijn of wil je misschien wat uitbreiden in spullen. Of juist als je begint met vissen moet je investeren in de juiste spullen zodat je klaar bent om een dag aan het water te zitten. Voor beide situaties heeft supermarkt Lidl hier het antwoord op. Ze hebben namelijk het vis-assortiment in de sale gegooid waar je even flink kan huishouden voor erg kleine prijsjes.

Perfect moment voor vissen

Deze tijden zijn natuurlijk perfect om het vissen (weer) op te pakken. Het is lekker weer, je hoeft niet naar werk of minder en er zijn weinig andere plekken om heen te gaan in je vrije tijd. De natuur in is een lekkere én veilige optie. Daarom wordt het tijd om de 5 tips om vissen leuker te maken erbij te pakken en de uitrusting er weer tevoorschijn te halen. Tijd zat om erop uit te trekken.

vissen

De juiste uitrusting

Om een dag vissen geslaagd te maken is het essentieel om een goede uitrusting hiervoor te hebben. Simpelweg een hengel met een stukje brood zijn hiervoor niet genoeg als je het goed wil doen. Bij veel winkels is het materiaal erg duur, maar de Lidl komt gelukkig met bodemprijzen voor prima materiaal. Zo heb je bijvoorbeeld voor maar €11,99 een telescopische vishengelhouder of een visnet.

Nog een hengel nodig? Je kunt kiezen uit 4 soorten complete vishengelsets voor €19,99. Dat kun je verder nog aanvullen met een handige visaccessoiretas waar je alles handig in kwijt kunt. Het goedkoopste dat ze hebben is een visstoel met rugzak voor €6,99.

vissen

Alle bovenstaande prijsjes zijn aanbiedingen van de supermarkt, maar zelfs als ze dingen niet in de aanbieding gooien zijn het prettige aanvullingen om het vissen nog leuker te maken. De visaccessoireset die ze hebben is daar een erg goed voorbeeld van. Daar kun je, afgesteld op de vis die je wilt vangen, hier de meest geschikte haakjes, dobbers en andere accessoires krijgen voor maar 8,99. Laat de jacht op die zwemmende kanjers maar beginnen.