Het vakantiegevoel is voor iedereen anders. Wie bij ons op kantoor ‘zomer’ schreeuwt kan echter altijd wel de woorden ‘road trip’ verwachten als antwoord. Voor wie in de zomer graag zonnige steden langsrijdt kijkt misschien naar zijn toekomstige auto. Deze vintage Land Rover N77 Defender SUV heeft een uiterlijk die de zon overal mee naartoe neemt.

Vintage Land Rover

De chassis van deze prachtige bolide is geverfd door CoolNVintage artiest Vasco Costa. Het is een kleurrijk kunstwerk vol detail. Het lijkt bijna zonde dat het grootste deel van de chassis verdwijnt onder het lichaam van de auto. Toch helpt dit de bolide stijlvol te houden. Het uiterlijk is geïnspireerd op die van de Land Rover Defender 110 uit 1983. De rustige kleuren van de auto complimenteren het meesterwerk aan de onderkant. Het is bijna kunstvandalisme om met deze vintage Land Rover over een modderige weg te scheuren, maar hoe je hem ook gebruikt, je gaat er geen spijt van krijgen. Wie dit schilderij op wielen wil kopen kan online zijn interesse doorgeven.

vintage Land Rover gewoonvoorhem 4 vintage Land Rover gewoonvoorhem 3 vintage Land Rover gewoonvoorhem 2 vintage Land Rover gewoonvoorhem 25 vintage Land Rover gewoonvoorhem 7 vintage Land Rover gewoonvoorhem 27 vintage Land Rover gewoonvoorhem 19

Over kunst gesproken: De fotografie van deze vintage bolides is ware kunst!