Een nieuwe vlam of je huidige vriendin. Het maakt niet uit aan welke dame jij dit cadeau geeft het staat hoe dan ook voor een gegarandeerd succes. Met de Vinebox scoor jij punten bij je dame waar je u tegen kunt zeggen.

Vinebox

De Vinebox bevat 12 verschillende rode of witte wijnen uit enkel de beste regio’s van de wereld. Adventskalenders kennen we allemaal wel natuurlijk, maar het is behoorlijk saai. Zeg nou zelf chocolaatjes of een kraskaart waarvan je weet dat je nooit de jackpot zal winnen. De Vinebox heeft alleen maar pluspunten. Je leeft samen met je dame naar de kerst toe onder het genot van een overheerlijk wijntje, klinkt niet verkeerd toch? Daarnaast heb je misschien wel het geluk dat je het gouden flesje vindt, dan krijg je een jaar lang gratis wijn!

vinebox gouden flesje gewoonvoorhem

Als je iets goeds hebt te maken dan is het ook zeker het geven waard, want welke vrouw houdt er nou niet van om een wijntje te doen in de avond. Je laat jezelf weer even van je romantische kant zien en je kan zelf ook genieten van een topwijn, win-win! Tevens maakt het niet uit als je dit cadeau onder de kerstboom legt of al van tevoren geeft. Hoe dan ook zullen jullie samen een paar top avonden achter elkaar hebben of één hele goede.

vinebox gouden flesje gewoonvoorhem