Yolanthe Cabeau is niet alleen bloedmooi en succesvol als actrice, ze is ook de eigenaar van een prachtige villa in Ibiza. Voorlopig in elk geval. Het kan namelijk zomaar eens zijn dat ze haar riante onderkomen op het eiland binnenkort te koop aanbiedt.

De prachtige Ibiza villa van Yolanthe

De mooie villa van Yolanthe bevindt zich op Ibiza. De naam ervan, Cala Tarida, verwijst naar een prachtige baai op het eiland en de geboorteplaats van Yolanthe. Binnenhuisarchitect Eric Kusters nam de inrichting van de prachtige woning voor zijn rekening. Dat  zorgt ervoor dat de villa er binnen extreem luxe uitziet. Ook van de buitenkant is duidelijk te zien dat we hier te maken hebben met een woning om jaloers op te zijn.

Alle mooie extra’s van de woning

Is jouw familie op zoek naar een prachtig (tweede) huis? Dan kan de villa van Yolanthe uitkomst bieden. De woning beschikt namelijk over elf slaapkamers, zeven badkamers en maar liefst vier keukens. Daarnaast zijn er ook nog vette extra’s te vinden die onderdeel zijn van de woning. Denk aan een gym, een eigen discotheek, meerdere jacuzzi’s en twee buitenbioscopen. Het is dan ook maar de vraag of de villa écht te koop wordt aangeboden. Bekendeburen meldt namelijk dat Yolanthe dat niet van plan is.

Dit is de potentiële vraagprijs

Met het oog op de toekomst kan de gigantische woning echter alsnog op de woningmarkt terechtkomen. Het huis is immers te groot voor Yolanthe en haar zoontje. Bovendien schreven we eerder al over de dikke woning van Yolanthe in Los Angeles. Een toekomst lang verblijf in Cala Tarida lijkt dus ook niet realistisch. Mocht ze ervoor kiezen om het huis inderdaad op de markt aan te bieden, dan kan het zomaar zijn dat daar een flink prijskaartje aan gaat hangen. Bekendeburen schrijft dat die prijs zomaar eens rond de 10 miljoen euro kan gaan worden. Eén blik op het filmpje met beelden van de Ibiza villa van Yolanthe maakt ons duidelijk waarom die prijs zo hoog wordt.

Yolanthe Sneijder-Cabau Villa Ibiza Video from Wannahaves on Vimeo.